Pe 10 10 2010 umanitatea va mai trece printr-o poarta de lumina si ajutati in acest  proces de eliberare si inaltare vom fi si de fiintele de lumina de pe planeta OM.

N-am stiut ca pot participa la deciziile pe care CONSILIUL GALACTIC le ia adeseori pe aceasta planeta, insa intarcandu-ma din DELTA, pe drum, alaturi de minunile mele-relee, sotul si copiii,  m-am conectat la CENTRUL FRECVENTA OM si am urmarit coplesita….. un film special….. o piramida cu  vaful ascuns partial de o sfera  emitea in diferite culori, marcand etapa in care se afla procesul decizional.Cei 22 de intelepti conectati la SURSA, alegeau cea mai buna varianta de translatare pentru noi, decizia luandu-se in trepte, fiecare etapa fiind marcata de o culoare care imbraca nu doar piramida ci ea se transmitea prin multe raze pe intreaga planeta OM dar si pe alte planete-surori. Aceste raze contineau informatii si energii corespunzatoare palierului in care se afla decizia. Odata luata hotararea, piramida ramanea intr-o singura culoare si ea emitea astfel  pana cand se intruneau din nou Inteleptii.

Consiliului Galactic discuta despre numarului de fiinte de lumina care vor veni sa ne ajute si energiile de care planeta noastra mai are nevoie pentru ca saltul sa fie complet.

Lucratorii in lumina de pe planeta noastra participa transconstient la aceste intalniri incepand cu anul 2001 insa fiecare traduce in registrul lui informatiile primite.Portile de lumina prin care am trecut ne ajuta ca ACUM sa urmarim si constient nu doar cu supraeul nostru aceste procese decizionale.

10 10 2010 este o translatie importanta pentru intregul univers. Eliberand energiile vechi vom accesa din ce in ce mai mult potentialul nostru divin pe care il vom face manifest.Aceasta aliniere va aduce multe daruri: de iubire neconditionata, de pace interioara, de regasire, de bucurie, de entuziasm, de alchimie, de intinerire, de frumusete, de apropiere de vecinii nostri extraterestrii, de recunoastere a limbajelor lor, de calatorii in astral.

Simpla intentie ne ajuta sa pasim in NOILE ENERGII si sa traim in trup si spirit, ACASA. Sa unim decizia noastra cu cea a CONSILIULUI GALACTIC si vom fi IMPREUNA-UNUL!