Acum cativa ani ma aflam intr-un nod existential pe care nu reuseam sa-l dezleg. Ceva nu se mai hranea in mine, eram apasata, trista, nemultumita. Desi primeam raspunsuri prin intermediul scrisului automat si mergeam la scoala de energie universala, simteam ca nu eram in centrul meu ci undeva pe o straduta ingusta, ratacind. Dupa prima initiere in REIKI chiar in noaptea imediat-urmatoare am simtit nevoia sa ma rog pana dimineata, sa meditez, sa lucrez in reteaua divina. Cand soarele incepuse sa se inalte, niste legaturi imense ca niste franghii uriase au cazut de pe mine, lasandu-ma ALTFEL: parca inflorisem brusc dupa ce statusem incatusata, chinuita, sufocata. Era ca o inviere. O bucurie imensa mi-a inundat teritoriile sufletului si din acel moment am folosit zilnic tehnicile reiki alaturi de meditatiile pe care le primeam prin intermediul scrisului conectiv, pelerinajele in locuri sacre, contemplatiile, dialogurile cu ingerii. comunicarea interdimensionala.

Martusisesc ca fiecare initiere mi-a deschis porti de intelegere, mi-a adus daruri, m-a ajutat sa ma centrez, sa aflu, sa cresc.

La randul meu am inceput acum 3-4 ani sa daruiesc initierile pe care le-am primit in meditatie, contemplatie, scrisul conectiv: Sf Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Templul lui Unu si intr-o zi am primit de la maestrii nonfizici informatia ca pot impleti initierile REIKI cu acordajele care mi-au fost revelate ajutandu-i in felul aceste pe OAMENI sa urce prin constientizari, cu multa iubire si drag pe SPIRALA LOR EVOLUTIVA.

Pentru cei ce intuiesc bulevardul divin dar inca nu s-au asezat pe el, REIKI-ul este o CALE MINUNATA.

Initierile-poarta prin care putem trece impreuna sunt:

Reiki Usui, Karuna, Shambala, Ascension, Preotia lui Melchisedec, Isis Seikim, Seikim 7, Seven Rays s.a.

Pentru cautatorii de Sens, numarul meu de tel este: 0755 099 099 sau prin formularul de contact

Va astept sa crestem in Adevar, frumosul, bucuria, marile noastre daruri!