Dupa initierile pe care le daruiesc, uneori simt si vad alte porti prin care urmeaza sa trec si intuiesc si darul lor. Mi se da acces la urmatoare bucata de drum care imi este mai intai  prezentata in lumina urmand apoi ca in jocul coincidentelor, intamplarilor binecuvantate si al cautarilor sa regasesc viziunea.  E ca si cum ai primi un plus de vizibilitate pentru ca ti-ai onorat si iubit potentele activate.

Un dar constientizat si manifestat atrage dupa el multe alte daruri. Si astfel se inchid cercurile de intelegere si urcam pe spirala, intregindu-ne.

Cel mai mare dusman al darurilor este lipsa de incredere. Nu crezi ca poti sa vezi, sa simti, sa primesti informatii de la un sfant sau o entitate de lumina. Ca sa deschidem cerurile interioare putem sa incepem prin a chema ingerii increderii in sine, ingerii iubirii, ingerii iertarii si apoi pe Arhanghelul Gabriel cel care ne poate ajuta sa ne recunoastem darurile.

Harurile se apropie de noi dupa cum noi ne deschidem luminii.

Ele se trezesc si se desfac in poala virtutilor, in portile cunoasterii, in locuri sacre, in acordaje, in imbratisarea pamantului si a oamenilor, in fiecare clipa sacralizata.

Lasand darul nostru de iubire sau orice alt dar in fiecare pas pe care il facem, vom primi inmiit haruri, potente, minuni inaltatoare!!!

La cat mai multe daruri AICI si ACUM!