” Meditatia urma sa se desfasoare, pe trei triunghiuri: unul limitativ, unul potentator si unul trezitor. Si eu, ca un elev constiincios l-am stabilit pe cel limitativ: sanatatea, neincrederea si amanarea. Pe cel potentator aveam iubirea, intelepciunea si forta iar pe cel trezitor… nu cred ca stabilisem prea multe. Stiu ca ma gandisem la ce am nevoie pentru a implini voia Tatalui.

 Si am pornit.  Primul obiectiv al calatoriei era triunghiul limitativ… L-am vazut auriu, stralucitor,… si s-a transformat intr-o piramida de lumina ce  s-a facut din ce in ce mai mare si  mai stralucitoare, …. o scoala a Spiritelor, cu simbolul AUM (litera indiana OM) pe frontispiciu, scrisa mare cu litere stralucitoare, in relief. Am intrebat entitatea de lumina, Ingerasul ce ma insotea, care este rostul acestor limitari, si mi-a spus ca sunt cele ce m-au ajutat sa merg pe drumul ales, m-au impins sa caut, sa perseverez, sa ma descopar si sa cresc,.. ca om intreg – cu Minte, Inima, Suflet si Spirit.

Ca prin ele descopar darurile mele de pret, cu eforturi, dovedind ca le merit, si mai ales  invatand sa le accept cu recunostinta, sa le pretuiesc, sa le folosesc cu respect si intelepciune, si sa le daruiesc.

Apoi m-am indreptat spre al doilea triunghi… cel potentator, si am ajuns la munte … pe creste inalte, acoperite cu zapada alba, curata, stralucitoare, aproape de cerurile senine si insorite … semana cu Himalaya, sau Tibetul. Aerul era clar si pur… si peste varfuri plana un vultur alb ….

Spre poale se vedeau paduri inverzite, iar eu ma aflam exact in varf, .. pe acoperisul lumii. Eram imbracata in alb, … si am intins bratele … ca intr-o imbratisare pentru intreg Universul. Si-am simtit ca o adiere de vant invaluindu-ma si mangaindu-ma.

        Am auzit o voce spunandu-mi ca Omul e menit sa uneasca Cerul cu Pamantul, iar in fata mea a inceput sa se formeze o mandala (mi-a venit in minte .. Kalachakra)… initial pe structura Florii Vietii, dar devenea mult mai complexa, tridimensionala, si in momentul in care am atins-o in anumite puncte, au inceput sa se miste structurile si culorile in interiorul ei, creand un tunel, ca un portal spre un alt taram, … ce semana cu Shamballa. N-am ramas mult acolo, dar atmosfera parea de basm cu iarba verde si cer albastru luminos …. Am inteles ca puteam  ajunge acolo doar daca, … deveneam una cu Fiinta de Lumina din interiorul meu (ca la Sf. Graal) … acel “Ma unesc cu Hristos” , din slujba de botez a fiecarui nou-nascut.

        M-am indreptat spre triunghiul trezitor, … si n-am mai vazut nici o imagine exterioara …. Am simtit ca atentia se canalizeaza spre interior, cu siguranta ca acolo este adevarata Trezire…

 Am inteles ca e vorba de … Hristos si de Sfanta Treime  – de Omul ce-si recunoaste Divinitatea  … ceea ce traditia  ortodoxa numeste “Induhovnicirea si Indumnezeirea Omului” …  

 Doar ca e nevoie de curaj, si smerenie, si Iubire, si …. de toate cate le-am primit si le-am invatat pe drumul pana aici. Mi-e greu sa explic, pentru ca nu exista cuvinte… pentru altarul Sufletului.

 Apoi mi-ai facut initierea, si am simtit dupa fiecare atingere o activare, … si ciudat, ca o plasa de fire energetice in jurul corpului meu … care ma ancorau in aceasta existenta, in acelasi timp … delimitandu-ma.

         Spre final,  am vizualizat in palmele mele unite, Soarele si Luna, aurii stralucitoare, formand impreuna un tot, o unitate…

         Si … a trebuit sa revenim…”