Cu dragul cel MARE cel dintru INCEPUTURI te imbratisez MAICA in miracolul si frumusetea ACESTOR ZORI!

Abia azi, scriind si primind informatia ca vei fi alaturi de noi in SERENDIPITY, intr-o calatorie –poarta spre darul SCRISULUI, am simtit ca-mi esti entitate protectoare mie si tuturor celor care vor veni azi iar harul acesta stiu abia Acum ca este din gradina ta si ca mare va fi rodirea celor care cu sinceritate si drag il vor cultiva nu atat in sens personal cat mai mai ales spre elevarea familiei lor-mici dar si extinse, spre trezirea, intregirea si inaltarea tuturor spiritelor de aici si de pretutindeni.

Impreuna suntem UNUL si hranind boltile cu drag, iubire, frumusete, recunostiinta, vom reusi sa redesenam in sensul luminii….. harta lumii asa cum a fost harazit si se implineste chiar in aceste vremuri.

Ma simt coplesita ca esti APROAPE  si as vrea doar atat sa-ti multumesc si sa te rog sa ma ierti si sa ne ierti!

SIMT CA GRUPUL DE AZI VA PRIMI UN MESAJ DE LA TINE SI DE LA EL VOM PORNI TOTI SPRE A NE ASEZA ALTFEL VIETILE, SPRE A INTELEGE IN ADEVAR, ROSTUL NOSTRU SI A INMULTI DARURILE TALE.

In aceste inceputuri, Oamenii e de dorit sa puna in TOT, voia CERURILOR, spre a sfinti fiecare clipa si a indumnezei realitatea.

Fiinta noua se trezeste, NOUL PAMANT rodeste iar noi-toti suntem Una!

Nu uitati sa manifestati rabdare, dragoste, elan, daruire fata de oricine ca roada voastra sa se vada ACUM.

Sunt vremuri de dezvaluire, de lupta si mare traire, alegeti sa fiti cu lumina si veti radia numai lumina!

VA IUBESC!!!

Am inceput prin a-i scrie MAICII, apoi am simtit cum vrea sa-mi spuna ceva si intuiesc ca intreaga zi va fi plina de mesaje claditoare si pentru mine si pentru cei ce vor veni azi in SERENDIPITY iar seara va fi apoteotica, frumoasa si calda pentru toti cei ce vor sa se intalnesca cu CERURILE in frumusetea unui dar.