“Pe spirala Elevarii ne intalnim cu constientizarea facuta cu Smerenie, acceptarea desenata cu Bucurie, actiunea insotita de Responsabiltate si integrarea mangaiata de Recunostiinta. Acest vals al Luminitelor transforma Cenusareasa din noi in Printesa cea Frumoasa si Buna care se muta intr-un Castel minunat alaturi de Print. In procesul de deschidere a ochilor interiori, zana cea buna este Sinele Nostru Divin care ne trece prin aceste PORTI pentru a trezi minunea  care suntem in cel mai dragut destin glazurat cu Zambet, Fericire, Implinire.

Stiu ca multi dintre noi tanjesc dupa caleasca din Povesti si dupa Bal, neobservand ca sunt in aceea Trasurica frumoasa si chiar alaturi de un Castelan.

E ceva din noi ce bate la usa constientizarii in taina Smereniei pentru a fi eliberat. E ceva din noi care ne cheama sa-l acceptam si sa-l imbratisam in viul Bucuriei. E ceva din noi ce ne indeamna la actiune pe valul Responsabilitatii. In Templul Iertarii, Spirala Elevarii desface LECTIA in DARURI, ROSTURI, SALTURI de INTELEGERE.

Uniti tot ceea ce vine catre voi in  SUFLET si veti vedea cum Bucataria se transforma in Palat si Rochia cea Veche intr-o Splendoare cu Volane.

Marile dezlegari sunt SEMNIFICATII pe care le asezam in tabloul nostru cu marea BUCURIE a INTELEGERII.

Haideti sa eliberam impreuna CENUSAREASA pentru a participa toti la MARELE BAL.”

Va invit pe 23 noiembrie la un atelier inspirat in care vom lucra cu triunghiurile iertarii, spirala elevarii, ingerii bucuriei, vom elibera tipetele, vom alchimiza excesele, vom aduce intelesuri pe harta noastra de evolutie.

Taxa de intrare in propriul Palat este de 30 de ron

Pentru a nu va pierde prin Gradini va invitam sa rasfoiti site-ul www. frecventaom.ro