In ochiul cosmic, cercurile de intelegere de pe spirala evolutiva sunt formate din triunghiuri trezitoare radiante care isi dau mana ca o hora dezvelind la centru, Divinul din om.

 Aceste deschideri cosmice care in chip christic reveleaza Frumusetea noastra sunt inscrisuri din Contractul nostru spiritual care se desfac in plan fizic in taina recunoasterii de Sine.

 Nu ne putem apropia de Marea Sfera Centrala fara valsul interior cu triunghiurile schimbarii, nu putem gusta din nectarul Cerurilor fara insotirea cu Centrul.

 Divinul feminin isi deschide portile prin trinitatile de lumina creeate din blandete- iubire-caldura, recunoastere de sine-incantare-intelepciune, bucurie-freamat-frumusete,  contemplatie-drag-dezvaluire, mangaiere-drag-pace.

 In viul acestei clipe, balanta cosmica cheama fiicele sa impleteasca din darurile lor poduri de lumina peste Lumi dand forta unei epoci ce se vrea mai puternica, mai vibranta, mai glasuitoare.

 Cu zambetul aurit ele deseneaza bolti, construiesc coloane, deschid porti, linistesc apele, imblanzesc aerul prin insasi lucrarea lor faurind martisoarele pacii, iubirii, bucuriei pe care le pun pe pieptul vremii, luminand departarile.

 Pasind alaturi de ele, sufletele radiaza in valsul tacut si bland care ne apropie de Centru, faurind din n cercuri, Nelimitari, Trezii, Straluciri.

Va invit sa desenam Impreuna un atelier vibrant, cald, melodios. Temele abordate vor fi:

  1. Martisoare de lumina
  2. Mantrele Unimii
  3. Valsul Sferelor
  4. Triunghiurile feminitatii si Centrul
  5. Energia fiicei
  6. Darurile divinului feminin
  7. Cuplurile de trecere. Cupluri ale Unimii
  8. Expresiile nelimitarii in mandalele numerologice

Cand? Pe 11 martie

Unde? ceainaria Aristocats

Ora?19 00

Cat? 30 lei

Ce puteti pregati? Cupa sufletului. Sa o limpeziti in bucuria regasirii.

Va astept cu drag,

Camelia Radu