Un trialog frumos m-a rapit si m-a dus la cateva potiuni de Sens pe care as vrea sa vi le dezvalui. Triunghiul nu este doar Trinitatea recunoascuta, dezvelita, traita ci si aducatorul de Mesaj, Talc, Tandra Dezvelire din al carui Centru, Calea este usor de Urmat.

Povesteam cu un om frumos si durerea inca mustea intr-un triunghi vechi si nou a carui dezlegare greu se intrevedea.

Si totusi norii  karmici incepeau sa se ridice, vechile intrupari se spalau de suferinta si versul divin se intrezarea insailand talcuri din multe veacuri.

In poarta dezvelirii, un triunghi divin eliberator format din sfinti cu initiala celor care se luptau s-a activat luandu-i de mana pe luptatori facandu-i Coloane Ceresti, luminadu-i.

Cand in sfarsit fiecare s-a indreptat, triunghiul a stralucit, a devenit Sfera si a intrat in Vals cu toate Sferele Divine lasand pe multe Harti, Adanciri, in multi pasi, Dezveliri.

Orice triunghi plin de restante, neintelegeri, neacceptari are un chip divin pe care e de dorit sa-l cautati in Ceruri.

Mutati-va in Centrul oricarui Triunghi si veti simti Corespondenta cu Totul. Si cand Cerurile se deschid, Muntele Schimbarii format din Triunghiuri de Virtuti devine Lumina, Pace, Rodire pentru Noi-Toti in Sfant Numele Tau.