1. Aşezaţi într-un triunghi de trezitor, un proiect de suflet, un dor, o chemare şi cereţi îndrumare. In vis, meditaţie, scris veti primi de la entităţile de lumină care alcătuiesc triunghiul, raspuns.

2. Asezati Graalul in centrul unui triunghi trezitor si puneti in el întrebarea care va framanta. 

3. Intrati ca punct radiant in centrul unui triunghi trezitor descris sa spunem de iubire, bucurie, frumusete si trimiteti pe raze de lumina catre tot si toate, daruri.

4. Cand lucrati in triunghiurile limitative ale tarii noastre, vizualizati nodurile. Chemati pe cercuri concentrice entitati de lumina si cereti indrumare. Daca simtiti ca este in dreptul dvs sa dezlegati nodurile puteti sa o faceti cu maini de lumina sau cu sabia arhanghelui Mihail. 

5. Puneţi aceeasi pasiune, dor chemare în 3, 5, 7 triunghiuri trezitoare şi cereţi îndrumare  privind materializarea lor. Nu va atasati. Lasati Cerurile sa puna carnea realitatii la momentul potrivit. 

6. Înainte sa adormiţi, activati un triunghi de lumină cu care sa călătoriţi în diferite temple: al schimbării, al iubirii, al frumuseţii, al tinereţii, al înţelepciunii, al materializării.

7. Comunicaţi pe razele sufletului cu entităţile de lumina care descriu triunghiul trezitor in care lucrati. 

8. Atunci când trimiteţi un mail puneţi mesajul într-un triunghi de lumină. Exemplu:  Fie ca îngerii armoniei, creativităţii şi bucuriei sa însoţească aceste informaţii.Veţi simţi cum povestea atinge poarta sufletului si celalalt va raspunde din Centrul lui.

9. Activati Sfera Initiala in centrul unui triunghi trezitor. Intrati in ea si rasfoiti pe ecrane holografice darul, tema, provocarea.