Iertarea presupune sa-l intelegi si pe celalalt, sa accepti ca situatia vine ca un maestru deghizat trimisa de Domnii Destinelor, sa extragi aur celest din provocare, sa-ti refaci sufletul si sa-ti tai stringurile nebenefice, sa multumesti. Doar din papucii tai totul pare nedrept insa atunci cand ne ridicam lumina si accesam varful triunghiului privind la celalalt vom simti cu recunostiinta, compasiune, iubire ca dreptatea nu este nici la noi nici la el ci este in centrul triunghiului iar conflictul vine sa intelepteasca ambele parti.

Iertarea e un proces care imbraca mai multe triunghiuri de virtuti christicizand valsul cu viata. In toate etapele lui va invit sa accesati postul-spovedania-impartasania sau meditatia-contemplatia-rugaciunea sau tehnici reiki-predarea- trialogul sau plutirea in samadhi-patul de cristale-flow-ul. Fara lumina interioara nu putem ierta. Si daca se intorc vechile pantere si iar le reprosam macar ca am spus tuturor ca am iertat de fapt nu am facut-o. Atunci cand ne scade lumina interioara corpul-durere preia microfunul si din primul an al relatiei incepe sa reproseze, sa se vaicareasca, sa-si aminteasca toate momentele in care a aparut minciuna, tradarea, separarea desi a spus ca a iertat. El nu vede varful de munte, christicizarea, ceea ce a invatat fiecare ci vrea sa te intoarca in vale chiar in prapastie pentru ca lui ii place suferinta.

Cu siguranta ati intalnit oameni casatoriti care nu s-au iertat cu cancere sau alte boli care in orice desincronizare isi reproseaza totul si asta dupa ce au fost convinsi ca au iertat.

Sine inferior e atasat, tributar opiniilor lui, rigid, fixist si doritor sa reproseze. El nu stie sa ierte doar pretinde ca a iertat pentru a avea in continuare avantaje materiale sau profesionale. In impacarea triunghiurilor cand ego-ul preda cheile controlului si predarea atinge toti centrii ne unim cu constiinta christica. Sunt iertare, Sunt Iubire, Sunt Unime. Ma iert, te iert. Impreuna Una.

Iertarea presupune acceptarea provocarii si a celuilalt, activarea ascultarii-iubirii-predarii, intelegerea situatiei, manifestarea recunostiintei.

Acum 13 ani insarcinata cu SarRa am ajuns la un preot minunat dupa doua spovedanii neinsotite de cununa impartasaniei aceasta fiind a treia si constiincioasa i-am repetat aceleasi lucruri pe care nu le mai facusem dar care inca imi ingreunau sufletul. 

Parintele m-a privit cu blandete, iubire, caldura si mi-ai spus. Ai fost iertata. De ce nu te ierti? Un val de caldura m-a patruns si ochii interiori au primit Triunghiul iertarii. Mergand grabit pe niste file cosmice am inteles deodata ca Dincolo ajungem ca Falsi Dumnezei sau ca Nemernici. Ne dam iertarea fara sa ne pese de Legea Divina sau nu ne iertam. Si totusi mai e ceva……si atunci patrunzand in versul divin am simtit Sfera Iertarii si Fuziunea.

Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege(1), Ma iert si ma dezleg( 2) Sunt Una cu Iertarea. Si asa pasim in Templul Unimii: Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Dupa ce m-am contopit cu Sfera Iertarii un val de minuni au venit. Parintele m-a chemat la impartasanie ( imi facea un mic semn in timpul Sfintei Liturghii si chiar daca mancasem insarcinata fiind….) ma impartasea… si acest lucru l-a facut duminica de duminica din mai si pana pe 23 octombrie cand s-a nascut Sarra. Spovedania se facuse in mai insa el imi repeta cu iubire, blandete si caldura: ai fost iertata. Primeste si aceasta impartasanie.. 

Unirea cu iertarea mi-a largit cupa aducandu-mi inspiratie in scris, energia primirii si multa bucurie cereasca. Filele cartii-indrumator numita Coeficentul Multi se dezveleau mult mai usor, sufletul meu zburda si intreaga mea viata se imbraca cu daruri la care nici nu visasem. SarRa imi comunica telepat o multime de lucruri si in aceasti perioada trei initieri s-au asezat in tesatura interioara, Sf Graal, Sfera Initiala, Maria Magdalena toate aducandu-mi de Acasa, recunostiinta, iubire de tot si toate, cunoastere de Sine. 

Iertarea te invita sa pasesti in trei triunghiuri divine: Recunoasterea greselii, pacatului, patimii, Intelegerea legilor divine care alcatuiesc corpul lui Dumnezeu, Dezlegarea de pacat( primul triunghi), Acceptarea a ceea ce este-Asumarea de Sine in situatia X-Iubirea neconditionata( al doilea triunghi), Smerenia-Cunoasterea divina aplicata-Intelepciunea( al treilea triunghi). 

Am avut de curand la cabinet un om frumos, simplu si radiant care avea mari daruri ceresti si care mi-a dezvaluit cu smerenie: am retinut din tot ce mi-ai spus doar Triunghiul iertarii si aplicandu-l am putut sa vad cum se intorc bucatelele de suflet Acasa, cum se taie stringurile cum soarele christic incepe sa straluceasca. 

Cand pasiti in Triunghiul iertarii oftati, cascati, lacrimati: Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toale greselile si pacatele facute  cu Voie si Fara Voie fata de barbati, casatorie, spor, profesie, bunuri case dar si fata de sferele ceresti: iubire, armonie, pace, blandete, recunostiinta, intelepciune.

Ma iert si ma dezleg

Sunt Una cu Iertarea.

Cand iertarea o faceti cu toate structurile aliniate, veti casca, ofta, lacrima…..o limpezire, un clar o bucurie cereasca insotind valsul vostru cu Ea.

Cand nu-l puteti ierta pe celalalt spuneti: Doamne graieste tu pentru mine in sufletul lui X, Roaga-l sa ma ierte, Eu il iert si imi doresc cu toata iubirea ea ca intre noi sa fie iubire, armonie, pace sau

X iarta-ma,

X te iert,

Doamne vin cu X ca sa ne ierti,

Sfanta Treime ajuta-ma sa ma iert,

Sunt Una cu Iertarea.

Sunt Una cu Iertarea.

Cand IP-ul( iertarea pacatelor) pe toate razele vietii este 93, conflictele interioare si exterioare dispar soarele christic stralucind in Tot si Toate.

…..

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie