In dialog suntem in energiile dualitatii si vantul ego-ului sau forta agresivitatii sau frica pot mototoli cu usurinta freventele comunicarii. In trialog, eu tu si SURSA, emanatiile mintii noastre se transforma in zboruri, deschideri de  sens, intuitii revelatoare si transformatoare, asezari, inaltari.

Invitati in orice discutie, entitati de lumina ca : ingerii comunicarii, ingerii intelepciunii, familia divina si veti vedea cum spirala intrebarilor si a raspunsurilor va uni pamantul vostru interior cu CERURILE.

Ca sa atingem sa spunem dimensiunea 144 a temei care ne preocupa e de dorit sa activam lobul drept ( mama), lobul stang ( tatal) si cel de-al treilea lob( fiul) pentru ca punctele din vederea divina sa intre in sinergie si astfel sa apara eliberarea, transformarea, alinierea, translatarea pe alte paliere de intelegere.

Activati trialogul astfel: Eu si Tatal, Una suntem/ Aici si Acum chem toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa ne insoteasca in tot ceea ce gandim, spunem, facem/Cu dragul meu lumesc, chem familia divina sa ne asiste, sa ne inspire, sa ne insoteasca pe parcursul intregii discutii.

E de dorit sa deschideti trialogul cu energia VOII DIVINE. In felul acesta, emotiile si gandurile zumzaite vor amuti si Gratia va inunda teritoriile intelegerii.

Atingand lumina, apare INSIGHT-UL sau felia de SENS insa fara nevointa in triunghiul iertarii si fara “ deschidere de CERURI in triunghiul comunicarii” nu putem aduce in planul acesta REVELATIA.

Daca am gresit fata de comunicare, manipuland, sfidand, dand pe apa sambetei anumite mesaje, entitatile de lumina indrumatoare, vor pleca din structurile noastre lasandu-ne tristi, saracuti, plati, putin inspirati.

Facandu-va iertarile fata de comunicare, iubire, intelepciune, darul trialogului va cobora din nou unind in Gratie, CUVANTUL DIVIN de REALITATE.

Nu uitati ca orgoliul ucide FLOW-ul insa SMERENIA deschide VALSUL INTUITIILOR, INTELEGERILOR, INTEGRARILOR.

La cat mai mult TRIALOG pe SPIRALA MARII SCHIMBARI!