ACTULAIZARE: Pentru cei ce nu au cum sa ajunga la Serendipity, am pus o mare parte dintre lucrari pe pagina de fractali.

Poate cea mai relevanta invatatura pe care o poti primi privind un fractal nascandu-se este aceea ca dincolo de teoreme, concepte, griji, ganduri, nori, se afla un soare unic si perfect, care genereaza si hraneste totul. Privind modul in care mii de fractali sunt creati de un singur triunghi, mi-am inteles trinitatea ce ma construieste si sustine, dincolo de conceptele din invatatura crestina. Si, dincolo de toate imaginile ce se succed, infloresc si deschid perpetuu, de oriunde ai privi, toate au pornind de la un singur pixel. Pixel ce iti ofera, smerit, maretia intelegerii ca totul este una si una este totul, precum in cer, asa si pe pamant.

Fractali sunt cuvintele pe care le rostim, sunetele ce formeaza intreaga simfonie a naturii, frunzele ce coloreaza copacii, copacii ce formeaza padurile, padurile ce respira planeta, planetele ce sustin constelatiile, galaxia. Galaxie, ce, din vederea  de ansamblu, nu-i decat o spranceana a universului.

Va invit de vineri, 7 octombrie la Ceainaria Serendipity, pentru a privi cativa fractali, cuvinte, ce poate vor mai adauga putin sens, sensului vostru de a fi.

Fractalii deghizati in panouri pot fi si luati acasa, in dormitor, sau la munca, pe coridor. Panourile surprind fractali asezati fie in mandale, fie in diverse forme create cu intentii curate si binefacatoare, asociate unor virtuti, calitati sau aspiratii.