Saltul de intelegere de la un cerc la altul pe spirala evolutiva se face cu intrebari, cautari, adanciri, pierderi, renuntari, schimbari. Nu poti pastra si vechiul si noul in aceeasi casa.

Dupa fiecare initiere, baie de sens, deschidere incercati sa faceti o limpezire, o curatare. Nu asteptati evenimentele. Boltiti, gandul, emotia, cuvantul, fapta, clipa, viata.

Lasati comparatiile cu ceilalti, nemultumirile, pretentiile, asteptarile, atasamentele, incrancenarile, dorintele micute care va lungesc orizontala si priviti totul cu ochi divini din verticala care se trezeste.

Orice aliniere determina un salt si orice trecere activeaza daruri, haruri, potente.

Contemplati urmatoarele simboluri: Impreuna suntem Unul ( un cerc cu un punct in mijloc), intregirea ( un cerc cu o spirala inauntru) si unimea ( un cerc cu o spirala si un punct). Daca le priviti cu ochii sufletului veti vedea ca ele se suprapun perfect iar dansul lor, pe Spirala Inaltarii , ne deschide cerurile interioare, activand corpul de lumina 5d. Dupa ce le-ati mangaiat cu roua frumusetii, uniti-va cu ele si deveniti Una.

Nu asteptati ca magnetii nedragalasi interiori sa atraga noduri existentiale Dezlegati-va interiorul in fiecare clipa, extinzand recunostiinta, iubirea,intelegerea peste TOT si TOATE. Daruind si limpezind in acelasi timp,veti naste in voi OMUL cel MARE, ROTUND, COMPLET. FRUMOS.