este o spirala care insaileaza TOTUL dand fiecarei clipe, MARELE EI SENS. Este plutirea frumoasa in care renuntarea, esecul, neatingerea obiectivului, absenta partenerului, intarzierea venirii copiilor sau alte lucruri capata o tasnire, o lumina, o bucurie BOLTITOARE. Este o DESCHIDERE in care te contopesti cu DIVINUL, contempland BUCURIA DE A FI.

 In timpul divin exista FLOW, INTELEGERE, SENS exista ACCEPTARE, TASNIRE, BUCURIE, exista ADANCIRE, FORTA, EU SUNT.  

 Timpul divin apare la intalnirea orizontalei lumesti perfectibile cu verticala divina acolo unde POARTA SUFLETULUI si a SPIRITULUI se deschide pentru a activa FIINTA DE LUMINA.

 Timpul divin activeaza in orice triunghi limitativ cercul lui Impreuna suntem UNUL, zamislind in intelegere, MINUNEA de A FI.

 Marturisesc ca tot ceea ce scriu pe blog-ul acesta in cartea TRIUNGHIURILE SCHIMBARII pe alte site-uri sunt cocreatii in timp divin.

 Aceasta dimensiune care se deschide in CENTRUL TAU, uneste timpul fizic cu timpul mental si timpul emotional in SFANT NUMELE TAU, invitandu-te la CONTEMPLATIA FARA CUVANT in care TOTUL DEVINE.

 Inteleg ca in reteaua NOULUI PAMANT, materializarile se fac doar in timpul divin in care toate aspectele SINELUI se unesc in UNUL, permitand  TREIMII CARE SUNTEM sa exprime MARELE SENS.

 Doar dorurile, chemarile, marile vise, intentiile boltitoare si obiectivele inaltatoare pot deschide acest timp in care SINELE DIVIN ne vorbeste….

 Mangaiati clipa mergand pe spirala de la timpul fizic la nelimitat si veti fi TOTUL.