Cel mai frumos simbol pe care sufletul nostru ni-l reveleaza este Sfera cu un punct Stralucitor, radiant in Centru.

 Intregul care Suntem ne cheama in Taina Unimii.

 Imbratisati-va, iubiti-va, multumiti pentru ceea ce Sunteti.

 Pe bolta Cerului Interior, bucuria, iubirea, linistea, pacea, dragul, intelepciunea, calmul, firescul, frumusetea, rabdarea, inocenta Radiaza.

 Suntem Una cu Totul si Divinul care Suntem ni se dezvaluie in Toate.

 In bucuria revarsarii de SENS, Noul Bucuresti-Ramania-Noul Pamant, Liderul-Inteleptul-Maestrul, Mama universala-Tatal cosmic-Fiul, Omul-Ingerul-Familia de lumina , Iubirea-Recunoasterea-Unimea ni se dezvaluie. Atatea varfuri radiaza in triunghiurile trezitoare translatoare pe care le-am activat in Impreuna-Unul.

 In acest final-initial, Prezenta Eu Sunt este Aici si Noi afirmam Puterea care Suntem.

 Coborati in Soarele Interior si imbratisati cu razele iubirii, bucuriei, frumusetii Planeta, Tara, Orasul, Ceilalti si apoi pe Voi.

 Centrul vostru saluta CENTRUL si Impreuna- suntem-Una.

Va invit sa recunoastem darurile, harurile, potentele pe care le manifestam cu totii in Bucuria Unimii. Exercitiile, meditatiile, contemplatiile pe care vi le propun sunt lucrari in reteaua Noului Pamant, a Ramaniei, a Noului Bucuresti.

Vom deschide triunghiurile trezitoare descrise de Zamolxieni-Graalieni-Ramanezi, Iubire-Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem, Schimbare-Unime-Inaltare, Familii de lumina-Iubire-Noi-Una, Reamintire-Bucuria de a FI-Materializare, Maria Magdalena-Isus-Sarra,  Regasire-Unime-Acasa, Eu Sunt-Noi Suntem-Impreuna-Una si vom afirma prezenta Eu Sunt.

Unde? La Serendipity

Cand? 20 dec 2012, ora 19

Cat? 40 de lei

Pentru ca zborul sa fie mai usor si zambetul aproape….. site-urile www.frecventaom.ro si www.noulpamant.ro va vor spune mai multe despre noi si bucuria de a fi Impreuna-Unul!