Am deschis  calatoria initiatica pe Inca Trail trecand mai intai pe la Templul  lui Ra. Fiu reface drumul de la Insula Soarelui, tatal la lacul Titicaca, mama incepand cu binecuvantarea Cerurilor. Ce triunghi frumos!

Am intrat in templu si dupa aproximativ 3 minute explicatiile ghidului s-au pierdut undeva in departare pentru ca trei porti energetice ma chemau. Am urcat aproape neatingand treptele si varful m-a primit, m-a imbratisat, m-a recunoscut. M-am asezat in centrul unui Cerc ca Punct Radiant transmitand surorilor mele dintru lumina sa vina si ele in mijloc atunci cand vor simti.

Nici n-am apucat sa sarut pamantul  si o spirala aurie mi-a tasnit din suflet unind versul Geei de versul Soarelui. Deodata m-am vazut sus plutind ca o sfera emitenta. Soarele curgea peste noi impartind pe razele lui, intelegeri, sensuri, bucurii.

Si am vazut Preotesele lui Ra cum dansau auriu, invaluitor, cald impartind din darurile lor tuturor. Si fiecare a primit triunghiuri de lumina, flori ale cunoasterii, imbratisari.

Initierea a fost completa si ea s-a compus din trei parti: Bucuria recunoasterii, Deschideri de Sens, Daruri.

In taina regasirii, Soarele ne-a vorbit.

Apoi ne-a chemat o alta poarta in care Trinitatea care Suntem a tasnit. Centrul  cercului l-am format de data aceasta din mama, tata, fiu. Si aici razele ne-au imbratisat si Soarele care suntem a radiat.

Apoi ne-am dus catre un drum neturistizat care parca ne chema sa-i deslusim tainele. In viul inserararii cu multe flori revarsandu-si mirosurile ne-am oprit intr-un sanctuar. O clipa… doua locuri s-au intalnit in mine si au vorbit. Costestiul nostru, cetate getodaca si acest spatiu mustind de Sens. Acelasi aer, aceeasi lumina.

Ne-a oprit si am vazut cum o spirala roz-mov tasneste din noi si intreaga geometrie a templului radiaza. Aici am simtit Unimea si Bucuria de a FI. Aici am trait Punctul in care suntem Impreuna-Una  si din care tasneste Totul. Aici am vorbit cu Prezenta.

Am imbratisat si acest rasarit de aripi si cu mult zbor si bucurie am pornit spre autocar.

In viul acestei calatorii de Suflet, Tatal-Soare ne-a primit si mii de raze s-au desfacut in sufletele noastre.

Si aceste luminite ajung si la voi…….dragii mei, familie de lumina.