Se dezvaluie din aproape in aproape sufletelor deschise si spiritelor luminoase, in taina regasirii, ca o poarta spre MARELE SENS, ca o initiere, ca o frecventa, ca o dimensiune a fiintarii noastre pe NOUL PAMANT.

Prin CONTRACTUL INITIAL pe care l-am semnat toti cei ce ne-am intrupat  Acum in aceste vremuri finale-initiale, noi am ales ca energiile Unimii, Intregirii, Impreuna suntem Unul sa ne activeze intregul potential, marturisind in viul clipei, OMUL  SFINTIT, OMUL ANGELIZAT, OMUL  INDUMNEZEIT.

Deschideti a paisprezecea pecete cu aceste cuvinte: Eu si Tatal, Una Suntem si veti afla ce daruri si ce misiune aveti pe NOUL PAMANT,care este familia voastra de lumina, cine sunteti.

Desi am vizitat de mai multe ori acest TEMPLU scriind conectiv, in meditate sau dand acordaje, am privit in adevar aceasta initiere pe 7 ianuarie 2011.

Atunci am simtit ca devin UNA cu TOT si TOATE si in minunea zilei, spirala evolutiva mi-a aratat cum in MAREA PIRAMIDA Varful, se activeaza reveland tuturor cautatorilor de sens,miracolul unimii.

Noul Pamant este AICI si NOI-UNA!