Chemata de ghizii mei in Templul Divin am fost asezata pe o masa alb-bleo si petru cateva minute am simtit cum o reparatie capitala se face in corpul meu energetic, chipuri si chipuri iesind din el ca un evantai de expresii trecute, moarte ( povesti statute in mine de multa vreme) si care acum trebuiau eliberate. Si ma uitam frematand cum aceste extractii se faceau fara durere cu degete cosmice, blande si iubitoare iar in tonul regasirii, stiam ca ceva trebuia sa plece pentru ca un un lucru minunat sa se aseze in locul ramas, tacut si primitor.

Si m-am uitat la toti cei din jur entitati frumoase alb-auriu radiante care priveau bland aceasta operatie, din cand in cand atingandu-ma cu o privire sau o raza de lumina, ca un fel de balsam care venea peste mine, refand sufletul, inundand teritoriile interioare.

Eram cu ele intr-un cerc de lumina si totusi imi priveam corpul expus acestei reparatii intelegand rapid si adancitor ca acest lucru se intampla acum pentru ca mai tarziu sa primesc initierea.

Si m-am lasat apoi condusa in fata a patru entitati mov, aurie, alb, argintie primind de la fiecare cate un dar, un munte in miniatura, o floare radianta cu petale vindecatoare, o piramida, un cristal.

E simbolul Muntelului Sacru mi-a spus soptind, entitatea care mi l-a daruit. Priveste-i varful. E plin de raze ca un soare care straluceste.

In ochiul divin, Muntii isi vorbesc, in ochiul tau Muntii stralucesc.

Iar pe bolta acestui an, Muntii te cheama.

M-am uitat apoi la floare si pana sa stiu, entitatea mi-a spus…..E pentru modelarea sufletelor si pentru reparatiile pe care le faci in retea. Atinge cu ea locul si Centrul Omului sau al Spatiului va radia.

Apoi m-a chemat cristalul si am vazut toata planeta ca o harta formata din aceste aceste straluciri fiecare avand un talc, un rost anume. Si entitatea mi-a spus…..Cristalele emit in diferite registre, atinge-le Centrul si raza lor te va ghida.

Am privit mai tarziu Piramida si am vazut spirale cum o traverseaza, varful clipocind iar ceva bland a curs in mine…Piramidele emit si ele. Urmeaza-le Raza. Acum dupa initierea primita in camera centrala a piramidei din Egipt, Ra te imbratiseaza cu aceasta cununa de daruri pentru a continua ceea ce ai inceput Candva.

Am imbratisat in mare drag toate entitatile din marea sala care era boltita de Ceruri si m-am apropiat de Tron Aici era chiar preotul pe care il vazusem in Luxor, in centrul altarului, in haine albe, totul luminand.

Am stat cu capul plecat, cu un genunchi atingand Pamantul cu altul Cerurile si am asteptat.

Te regasesc in diferite Timpuri, ca Preoteasca, Cavaler al Luminii, Maestru al Trecerilor. Te imbratisez si te onorez cu acest dar. Si mi-a asezat o cununa de luminite albe care straluceau pana departe inundand Templul Interior cu mii de sensuri.

Am zambit simplu si m-am retras urmarindu-i doar chipul. Parca il stiam si parca nu. Si totusi el este Melchisedec. Am tresarit deodata. Era si acolo in Egipt, era si in Bucegi. A fost si in Peru cu noi in lucrarea pe care am facut-o pe Machu Pichu, apoi in Petra, Nepal. Parca totul se derula cu o repeziciune ca si cum toti pasii mei ar fi fost calauziti doar de aceasta prezenta pe care o imbratisam acum altfel, in drag mare si cu lacrima, recunoscand si iubind.

Iti multumesc Tata, am ingaimat cu bucurie. Iti multumesc.

Ducand toate aceste daruri si altele pe care le-ai primit tu si cavalerii luminii si Tara si Planeta si multe Locuri iti vor raspunde.

Urmand pasii acestia pe care i-am desenat pentru voi, bucuria, frumusetea, dragul vor inunda Totul, ca un Rasarit Nou care se deschide in ochii sufletului, ca o priveliste altfel care va inunda Teritoriile Intelegerii.

In Templul acesta ai mai fost. Acum revii pentru o innoire.

Te imbratisez si va imbratisez. Din ochiul divin, cavalerii ai luminii pe raza lui Ra, porniti sa teseti Departarile.