Unul din visele care s-a repetat de multe ori si care parca uneste lumile intre ele arata cam asa….Biserica din fata casei mele era retezata pe jumatate iar preotii care slujeau ne cereau ajutorul in reconstructia TEMPLULUI CEL NOU.

Si asa boltita de noaptea in care scrisesem, cu micutii la impartasanie, am privit CERUL si am primit urmatorul mesaj…..Activeaza Triunghiurile schimbarii. Deschide usile. Refa Templul cel Nou, Aici si Acum.

Si deodata am inceput sa activez iubirea-schimbarea-iertarea, cunoasterea-puterea-eu sunt, recunoasterea de sine-sfera initiala-omul indumnezeit si toate triunghiurile de lumina ale acestui an aici in curtea bisericii unind vechiul schit in care locuiesc cu vechea biserica in Sfant Numele Tau, inaltand astfel Templul cel Nou. Si in timp ce lucram in reteaua acestui spatiu am inteles ca bisericile noastre au nevoie de ajutor ca si organizatiile sau magazinele.

De obicei mergem si cerem intr-o biserica insa nu lasam daruri de iubire, de credinta, de frumusete, de blandete pentru toti cei ce vin acolo. In Templul Nou suntem Impreuna-Unul, nu exista pedeapsa, vinovatie, frica de Dumnezeu.Nu exista dependenta sau frica de duhovnic.In Templul Nou slujesc deopotriva femeile si barbatii. In Templul cel Nou, familia divina  vorbeste simplu, firesc minunii care suntem. In Templul cel Nou a sti se uneste cu a face si a fi.

A venit timpul. Imparatia este aici si Templul Nou ne cheama. Uitandu-ma in viitor cele 9 cercuri ale Noului Bucuresti cu piramida din centru sunt complet configurate. Noua retea este pregatita. Schimbarile se vor rostogali foarte rapid slefuind DIAMANTUL din NOI in Impreuna-Unul.

Asa sa fie….