Imbracati omul din fata voastra intr-un triunghi trezitor si apoi activati energia curcubeu. Veti simti instant unde sunt neasezarile, ce noduri tipa, ce off-uri dospesc dar si ce daruri traiesc.

Aceasta metoda ne deschide un registru subtil de intelegere. Doua culori vor deveni mai intense si veti simti ca una reveleaza harul iar cealalta sa spunem amarul. Si apasand aceste doua clape vom simti intreg pianul.

Acest acordaj facut in triunghiurile schimbarii este minunat si in comunicarea cu alte civilizatii, Curcubeul uneste Cerul si Pamantul dar si un Univers cu un alt Univers un Om cu un alt Om, O Intelegere cu o alta Intelegere.

Luati un triunghi de lumina sa spunem Recunoastere de Sine- Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit si dupa ce ati imbratisat aceste aspecte aduceti energia Curcubeu si contemplati.

Veti simti rasaritul de aripi care se deschide in voi si veti auzi un nou vers. Continuati sa lucrati asupra fiecarui aspect din viata voastra in aceasta maniera, si veti simti o alta comunicare cu voi si cu intregul univers.

Ex. Daca relatia cu managerul vostru nu merge atunci asezati-o in triunghiul optim descris de comunicare-bucurie-armonie si apoi imbracati acest triunghi intr-un Curcubeu. Mentineti acest acordaj si veti simti  lucrarea care va se face de la Sine.

Desemenea daca vreti sa corespondati cu alte civilizatii atunci desenati triunghiul sa spunem iubire-recunoastere-drag, desenati curcubeul si veti simti la nivel de suflet ca o punte de lumina se deschide.

Gratia sa fie cu Voi si Impreuna-Unul!