Te imbratisez Tata….

Si eu draga mea. Iti simt dupa multa vreme, prezenta mai largita, mai sprinteioara, mai pregatita.

Te vad intr-un peisaj foarte frumos, cu ramuri traitoare si fuioare de diferite culori, punti de lumina si pasari atfel pictate as zice radiante….totul graieste divin iar in spatele tau deslusesc trei siluete frumoase, care poarta pe brate, ceva.

E un covor. Si e pentru tine.

Tata dar tu stii ca nu am nevoie de nimic. Oftez apoi ma intorc sa-l primesc amintindu-mi de tandra despletire a Cerurilor atunci când printr-un articol al Frecventei Om am inteles parca mai bine ce inseamna sa-ti deschizi sufletul si sa primesti. Sa nu te razboiesti doar sa te lasi si sa primesti.

E un covor plin cu scanteiute de diferite culori. Nu stiu cum sa le interpretez. Ma apropii de fiecare si se dezvaluie ceva. Care este talcul?

Sa duci aceasta tesatura cu tine. Sa o duci pretutindeni. E darul nostru al mosilor si stramosilor regasiti.

Apoi deodata  lacrimile m-au topit si printre copacii radiosi am intrezarit o masa largita de Deslusire si o Muzica care curgea intr-un fel minunat. M-am apropiat cu sfiala si i-am simtit si primit pe Toti Mosii.

In spatele meu era Tata insotit de Familia de Lumina al carei chip nu-l vedeam insa asezandu-ma, trasaturile parca deveneau mai clare si notele ceresti parca ma ajutau in tamacire.

Cine sunteti am intrebat? Suntem Mosii si Stramosii in tandra Dezvelire a acestor Vremuri.

Tu ne-ai chemat.

Eu?

A fost lucrarea ta cea care a deschis portile apoi noi doar ti-am raspuns.

E multa lumina aici alb -argintie-mov. E ploaie de lumina si frumoasa invaluire. Ma simt ca la nunta dintre lumi. Sarbatorim?

E mare bucurie…. a spus strastrabunica. Regasirea. Iti amintesti? Deodata o fila s-a deschis si am vazut casa, biserica si gradina. In centru era un buchet de flori impletit cu fire multe de diferite culori. Sa-l duci peste timpuri, ca Preoteasa.

Apoi un bunic parca venit de peste ape mi-a atins Fruntea si mi-a zis…..Steaua. Urmeaza Steaua.

Apoi bunica cea care a lasat graiul ei in tot sufletul meu mi-a atins mana si a glasuit. Omul. Sa cresti Omul cu O mare in Tot si Toate.

O bolta frumoasa s-a desenat si in ochiul ceresc intreaga familie s-a asezat, multi si radianti plutind peste Timp.

Suntem Toti am auzit un Glas. Toti Mosii pana la Primul.

Si darul nostru mare este acest Covor. Sa pasesti cu drag si sa-l duci catre Tot si Toate. El este Trecerea, Develirea, Întâlnirea. Impreuna-Suntem  Una.

Tata ma simt emotionata. Nu stiu daca pot  receptiona corect. Sunt mult prea emotionata. Apoi m-am linistit deodata….. un fular de pace mi-a invaluit sufletul si o bolta frumoasa s-a deschis.

Familia, cei trei radianti au venit spre noi toti sustinuti de aceasta glasuire si ne-au dat o Cupa, un Pocal al Regasirii. Am gustat toti putin cate putin si apoi am asezat-o la mijloc intr-un unic glas. Unimea suntem Toti. Impreuna-Acasa.

Sufletul imi zburda mai repede decat cuvântul si chipurile frumoase ma atingeau parca tesand. Deodata am simtit vorba bunicii…Sa faci painea buna si sa o stropesti cu vin. Asa cum ti-am dat-o.

Apoi o alta bunica mi-a lasat o lumanare si o batista. Sa innaripezi sufletele, asa cum ai primit.

Apoi o alta bunica a zis….Sa nasti Templul in interiorul oamenilor …..

Apoi timpul a tacut si o melodie frumoasa a inceput sa curga ca un buchet de raze atingând spusele cu note ceresti, adâncind mesajul, rotunjind Talmacirea.

Tata….si tu?

Eu am fost Farul Tau, Mica unduire care ti-a deschis Drumul. Sa ma ierti Draga mea. M-am intors pentru o clipa sa fiu parte din Regasire sa fiu Tandra Iubire pe care n-am stiut sa o arat in viata cu Trup.

Taticuciu meu…mi-am amintit si apoi am simtit doar o imbratisare mare de maini argintate-mov care parca ma inconjurau ca un colac de lumina, o tandra asezare peste tot.

Langa mine….covorul sustinea pasii corespondentei iar cercul de luminite se subtia, largind patrunderea, iubind Regasirea.

Mosii suntem Noi si Impreuna-Una!