Amanam acest atelier frumos cu doar o saptamana. A fost anuntat pe 23 insa il vom face pe 30 ian. Taticul meu a murit pe 19 ian 2013 ….In templul sufletului, intalnirea cu familia divina este acum altfel. Va astept pe 30 ian la ora 19, OMRA.

Ma gandeam sa va reamintesc mamici ca sunteti observate de micutii-maestri din Sferele lor si ca alegerile voastre pot determina venirea micutilor mai devreme sau mai tarziu dintr-un cer mai inalt sau mai de jos cu un temperament mai violent sau cu un pachet de tendinte frumoase, armonioase, placute.

E destul de greu sa accepti ca esti ales ca mami si tati si poate si mai dificil sa fii de acord ca dupa ce ai fost agreeat, esti pregatit din Inalt pentru Marea aterizare dar si pentru ceea ce va Urma.

Training-ul tau poate incepe cu 3, 5, 7, 9 ani inainte. Depinde cu ce misiune vine copilul care te-a ales. Daca va fi ghid, indrumarea ta va incepe cu mult timp inaintea conceptiei.  Fiindca spiritutele batrane nu-si mai permit parinti axati doar pe a face case, masini si cariere. De multe ori deschid poarta treziei tale cu un eveniment care iti aduce in teritoriile sufletului, toate intrebarile posibile. Pe langa situatii, ei iti arunca pe harta, oameni de legatura, ghizi, canale, scoli de spiritualitate in care sufletelul tau e de dorit sa fie limpezit si spiritul tau luminat.

O noutate? Noii copiii, adica cei veniti dupa 2000, graalienii-zamolxienii-ramanezii  sunt maestrii, trezitorii, invatatorii nostri  inca dinainte de aterizarea lor in viata noastra. Puteti face trialog, parinti-copiii-Sursa fara ca micutii sa fie Aici. Ii puteti contacta la nivel de suflet.

Nu uitati ca prin toate emanatiile voastre decideti cine va veni la voi. Si daca sunteti violenti nu dati vina pe Destin iar daca sunteti fricosi, la fel. Universul va raspunde la ceea ce sunteti, nu la ceeea ce pretindeti ca meritati.

Imi amintesc de felul in care comunicam cu SarRa apoi cu Stefan la nivel de suflet. Agenda mea era atat de incarcata de ei incat ajunsesem sa dorm foarte putin insa parca ma nelimitam in valsul cu initierile, atelierele conective, pelerinajele, scrisul, cartile, oamenii frumosi pe care micutii maestrii le adusesesera in viata mea.

Insarcinata fiind… incepand cu luna a patra, SarRa nu m-a mai lasat sa intru in colaborari care imi aduceau doar bani. Calculatorul se bloca, usa se incuia. Toate se opreau pana cand eu constientizam ca decizia ei este alta si ca pe locul intai era cresterea mea spirituala si sufleteasca.

Revad cu mare bucurie ziua in care am decis cu toate structurile  sa o aduc pe lume pe SarRa : managerul meu mi-a marit semnificativ salariul, mi-am recuperat un apartament dintr-un litigiu, am primit un card Medsana care imi acoperea costurile pentru investigatiile medicale si multe alte lucruri minunate s-au intamplat. Acesti dragalasi care ne coplesesc viata vin cu multe daruri pe toate planurile. Primiti-i, iubiti-i, multumiti-le!

Cu mare drag rasfoiesc pagina in care duhovnicul ma chema duminica de duminica sa ma  impartaseasca, spovedindu-ma doar o data. Se uita la mine si Stia.

Timp de 5 ani inainte de nasterea Sarrei am valsat cu mai multe scoli de spiritualitate, mi-am copt mai multe daruri, am luat foarte multe initieri insa mai ales m-am rotunjit ca Om.

In preajma aterizarii ei dupa multe bai de sens inca ma mai intrebam daca sunt pregatita pentru micutul Maestru.

Si la inceput ii faceam plecaciuni pentru ca imi reaminteam  de perioadele in care imi fusese regina, preteasa, indrumator apoi am devenit prietene.  Nu ii pot considera pe acesti giganti doar copiii pentru ca pregatirea mea inca continua in Templul Noilor Parinti in somn si in meditatie iar ei sunt acolo nu Sarra si Stefan ci Profesorii mei.

Daca nu vin copiii, intrebati-va: Merit sa fiu Parinte? Sunt pregatit?

Pot recunoaste ceea ce imi poate spune propriul meu copil? Il pot indruma in teritoriile Spiritului?

Sunt deschis sa il privesc ca pe un Maestru? Accept sa comunic cu el in Templul Sufletului?

Ce triunghiuri trezitoare as putea activa in reteaua copilului meu?

Ma cunosc?

Ce daruri as putea aduce pe harta evolutiva a copilului meu?

Ce paradigme insotesc decizia de a fi tata, mama? s.a.

Cat de curand ne vom intalni in frecventanoilorcopiii marturisind in taina unimii despre ceea ce EI SUNT DINTRU ADEVAR si NOI E DE DORIT SA RECUNOASTEM.

In felul acesta anunt atelierul din 30 ianuarie ora 19 din ceainaria OMRA, strada Occidentului nr 11.

Costul? 30 lei

Si daca printre voi sunt mamici sau tatici care vor sa impartaseasca din pregatirea lor accelerata precum si din darurile primite de la copiii lor, ii astept cu mare drag…

Teme abordate in cadrul atelierului si initieri:

Cum ne aleg copiii nostri, Contemplatia si reamintirea, Triunghiurile Schimbarii si Spirala Darurilor, Contractul meu spiritual cu copilul meu, Triunghiul Graalienilor-Ramanezilor-Zamolxienilor,  Cum decid micutii prin noi, Invatarea in Somn, Triunghiul Maria Magdalena-SarRa-Isus, Trialog cu copilul meu, Clar, Com-uniune, Prezenta in relatia cu copilul meu, Al treilea Testament, Taina Unimii si Impartasania dintru Adevar, Psihologia energetica, Sfera Initiala