Am calatorit mult in aceasta viata si recunosc in ultimii ani doar urmand chemarile. Marturisesc ca aceasta intalnire cu Egiptul a fost pentru ochii sufletului, deschizatoare de bolti ale recunoasterii de Sine, plina de initieri si revarsari de Sens, in adancuri real hranitoare si intregitoare.

Intuitiv am ales un loc numit Jaz Mirabel din statiunea Sharm el Sheick plin de flori, bucurie, liniste, frumusete. Parca anume pregatit pentru aceasta lucrare de suflet.

 Fiecare dimineata se deschidea intr-o perdea de flori roz-rosii si se inchidea intr-un apus plin de auriu si roz, incarcat de sens, puternic in cercurile de intelegere pe care le inchidea in tine, radiant.

 Grupul pe care l-am ales si pe care l-am pregatit a fost parca trimis pe cai de lumina, in mare drag sa inunde zarile cu multe Intelesuri. Au fost putine provocari si usor de transformat in unitati de Sens iar sentimentul care ne-a insotit tot timpul a fost de bucurie, regasire, plin.

 Egiptul ne-a primit cu bratele deschise ca un frate care isi asteapta sora sa o imbratiseze, sa ii ofere din darurile lui, sa se lase ajutat in taina lui Acum. Inaintea aceastei calatorii ori de cate ori deschideam Drumurile, ma coplesea Bucuria Regasirii, Frumusetea intalnirii noastre in Unime, Zborul…

 Si de o parte si de alta a drumului erau multi luminatori, frumosi si emitenti in taina Iubirii.

 Am simit Egiptul aproape si cald asezandu-si capul in poala Ramaniei, venind cu drag sa-si despleteasca durerile la spovedania colectiva, marturisind apoi in tot si toate, Impletirea, Stralucirea, Frumusetea.

 Si tarile participa la Cina cea de Taina si ele Rodesc in Unime. Si daca n-ati simtiti inca acest lucru, apropiati-va de sufletul lor si veti sti.

 In bucuria regasirii limbajul darurilor ne-a ajutat sa faurim, punti de lumina, bolti, curcubee. Si totul s-a umplut de Sens si Cerul ne-au vorbit, pictand in interiorul nostru, noi intelesuri.

 Te iubesc frate Egipt si stiu inca de pe acum ca ne vom mai intalni la masa bucuriei, sa slavim prietenia, fratia, dragul fara granite, in harul lacrimilor, rodind.