Intr-una din diminetile lunii octombrie sotul meu si-a facut micul bagaj si a plecat in Turcia la o conferinta. La putin timp fiica noastra Sarra m-a intrebat unde este tati si apoi mi-a spus ……ma duc sa-mi fac si eu geanta, plec dupa tati sa-i deschid Poarta.

A mai trecut un pic si micutul Stefan s-a trezit a intrebat si el unde este tati si apoi a exclamat: Eu nu ma turcesc mami! Eu nu ma turcesc!….

Raspunsul micutei este tipic pentru familia ei de lumina care s-a activat in triunghiul descris de Maria Magdalena-Isus-Sarra si care poarta numele de Graalieni. Ei sunt deschizatorii de drumuri, porti, pe aceasta planeta, in acest univers. Prin ei Spiritul Pur radiaza devaluind in taina unimii, Minunea care Suntem.

Stefan face parte din familia zamolxienilor care vin cu aceasta misiune in Ramania: sa dea jos inertia, sa curete, sa aseze tara aceasta in noi paradigme, sa dezvaluie zestrea noastra spirituala, sa afirme Puterea a ceea ce Suntem. Stefan este una din extensiile lui Stefan cel Mare iar raspunsul lui dezvaluie verticalitatea noastra, curajul si forta cu care ne-am afirmat de-a lungul a multe secole, Fiinta.

Finalul acestui an este orchestrat incepand cu luna octombrie 2012 de zamolxieni-graalieni-ramanezi. Ei sunt cei care in ultimii 12 ani ne-au revelat Cunoasterea-Puterea-Darurile dintru Inceput, de Altadata din Acum deschizand Contractele noastre Spirituale in Taina Unimii.

Prin graalieni s-au activat pe aceasta planeta, urmatoarele deschideri de SENS: Sfera Initiala, Sf Graal, Preotia lui Isus, Fii Domnului, Triunghiul descris de Raza Alba-Muntele Sacru-Bratara de Cristale, Taina Mariei Magdalena si multe triunghiuri trezitoare-translatoare despre care vom vorbi la momentul potrivit. Prin zamolxienii s-a activat Preotia lui Zamolxe, Tainele preoteselor din Templul Fetelor Albe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Cavalerii Luminii si multe triunghiurile revelatoare si transformatoare iar prin ramanezi s-au activat Preotia lui Rama, Templul lui Unu, Noul Pamant, Taina Unimii si multe daruri care ne deschid portile intelegerii.

In triunghiul noilor copiii energia celei de-a doua veniri tasneste revelandu-ne Imparatia care este Aici si Noi-Una!

Pe 12-12 2012 acest triunghi descris de Zamolxieni-Ramanezi si Graalieni vor activa 12 porti in reteaua Noului Pamant marturisind in Taina lui Unu, prezenta Eu Sunt.

Prin ei Spirala Marii Schimbarii isi va face valsul in toate triunghiurile trezitoare-translatoare din reteaua Noului Pamant boltind Omul si dezvaluind Unimea.