a pornit in 22 decembrie 2012 prin toate purtatoarele de coduri sa rodeasca in  triunghiurile trezitoare ale Ramaniei si ale Planetei trezind Bucuria, Frumusetea, Zborul.

Si ea aduce in cupa sufletului tot ceea ce am zavorat sau am uitat tot ceea ce ne cheama in Acum si se desface in Viul Clipei.

Sferele-taine care valseaza pe muzica ei sunt: recunoasterea de sine, bucuria de a fi, iubirea, frumusetea radianta, caldura, pacea, dragul de tot si toate, soapta-miere, mangaierea si tacerea.

Poate ca le-ati numit altfel insa in roua acestei dimineti voi stiti ca sunt exact clapele melodiei pe care ca Preotese o scrieti sau ca Femei o revelati sau ca Mamici o cantati sau ca Soate o dansati.

In Templele lui Isis, Nefertiti, Mariei Magdalena, SarRei, Tarei ati rasfoit aceste taine, ati integrat aceste unitati de Sens, ati iubit aceste rasarituri de aripi.

Va invit pe 1 iulie la Omra, ora 19 00 sa lucram in triunghiurile trezitoare cu Spirala Divinului Feminin.

Atelierul va cuprinde urmatoarele teme si initieri: asaltul cerurilor, trialogurile, chemarile, valsul sferelor, triunghiul Mama-Tata-Fiu, Isus-Maria-Magdalena SarRa, darurile lui Nefertiti, Preotia lui Isis, Ay si Tyia, Sfera Initiala si multe exercitii revelatoare si transformatoare.

Cat? 30 lei

Unde? Omra, Piata Victoriei, Str Occidentului nr 11.