Desi magazinele ne sunt prezentate ca locuri de infrumusetare, in subtilul lor ele arata ca niste camere pline cu fustrari, off-uri, atasamente, nerezolvate, tipete, patimi si alte dragalasenii pe care le luam la schimb atunci cand ne luam o fustita, o camasa sau altceva.

Poate ati simtit ca shopping-ul oboseste, aduce dureri de cap, iti ia din entuziasm si energie, te moleseste. In aceste locuri aparent luminoase suntem vampirati energetic, parazitati, supti de bucurie, sens, forta.

Entitatile-ciorchine care asteapta sa ni se aseze in structuri sunt foarte multe si ele traiesc exact din separarea noastra de centru din lacomia, neiubirea de sine, egoismul, narcisismul, histrionismul, megalomania care infloresc brusc in transa noastra la cumparaturi.

Haideti sa reconfiguram aceste spatii in reteaua NOULUI PAMANT. Activati energiile lui Unu cu Eu si Tatal Una Suntem, Eu sunt, Eu sunt cel ce sunt, Impreuna-Unul si orice rugaciune/ mantra/ formula cu care sunteti rezonanti, chemati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va insoteasca , deveniti una cu sfera initiala si meditati cumparand. Nu intrati pe pilotul lui a vrea, a poseda, a avea ci intrebati in fiecare clipa: Ma ajuta acest obiect sa elevez? Imi este benefic?

Pune-ti-l pe suflet si vedeti daca se bucura.Daca sufletul nu zburda, renuntati la el. Cand ajungeti la casa si trebuie sa platiti, rugati-va inca o data ingerii sa va spuna ce va este de ajutor si ce nu. Lasati mana conectata la suflet,  sa aleaga.

Obiectele care sunt din lumina si care aduc lumina in casa voastra interioara, va cheama, ca si ICOANELE, LOCURILE PE CARE LE VIZITATI, SITUATIILE, OAMENII.

Intrati in voi cand faceti cumparaturi si veti alege doar acele lucruri binecuvantate. Deasemenea lasati pe unde treceti daruri de bucurie, frumusete, tinerete, liniste, caldura, conectie. Aceste spatii care tipa in subtilul lor au nevoie sa fie reconfigurate. Ele nu pot translata astfel. Binecuvantati fiecare colt, activati energiile Noului Pamant, cereti de la indrumatorii vostrii de lumina, daruri pentru magazinele in care va aflati.

Fie ca ele sa nu mai fie cosuri de gunoi ci locuri pline cu  frumusete, bucurie, armonie!