Sunt o mare iubitoare de Ramania de aceea am activat pe frecventaom un buton numit Ramania stralucind si tot din bucurie, chemare, drag calatoresc in toate locurile frumoase care imi anima sufletul.

Ieri am plecat spre Valcea, purtand in structuri o poveste frumoasa. M-am intors la Centru la 18 ani venind dupa un an de boala si tipat aici la Frasinei apoi l-am descoperit pe colegul meu de banca numit Valentin tesand intre ele manastirile de pe Valea Oltului in covorul evolutiei noastre apoi tot in aceasta zona si anume la Bistrita mi-am rescris Constractul Spiritual si am intrat pe bulevardul divin impartasind cu voi reamintiri, daruri, bucurii intregitoare. Valcea ca borna de Sens si razele ei te ajuta sa te rasfoiesti, sa te asezi, sa rodesti find un real prieten pentru cei care cauta in Unime.

Am pornit  astfel cu trei copiii sa luam cu asalt cerurile interioare, bucurandu-ne de fiecare clipa.

Am descoperit in mare drag un hotel-muzeu in parcul Zavoi din Valcea cu multe opere de arta, mustind de culoare, caldura si radiind catre tot si toate, valori autentice ramanesti: amabilitate, deschidere, onestitate, creativitate, iubire, bucurie, intelepciune.

Alergand dimineata pe aleile parcului, am simtit in bratele lui Ra, versul divin in care a fost scrisa si cantata tara aceasta. Si m-am simtit atat fericita ca m-am nascut aici si ca sunt atat de multi traitori de Sens pretutindeni care fac cunoscuta Ramania prin darul, bucuria, frumusetea lor interioara.

In fiecare camera te intampina o carte cu versuri scrisa de Carmen Sofianu si pictata de multe suflete inspirate iar de pe fiecare perete te privesc chipuri, peisaje, statuete care iti fac sufletul sa tresalte deschizand Cerurile si invitandu-te la Nunta Cosmica cu toti ingerii si ghizii alaturi.

De aici am ajuns la Olanesti unde am crosetat in drag ceresc cununi de flori fetitelor si la Iezer unde ne-am intalnit cu Sf Antonie in banca Unimii, rescriind partitura acestei etape de crestere cu recunostiinta, caldura, drag.

Daca ajungeti in Valcea popositi in valea artei autentice, numita Sofianu si adapati-va apoi urcati Dealurile si Muntii, calatorind catre Centrul vostru pe hartile recunoasterii de Sine.