In aceasta zi speciala de 21 12 2010 insemnand 3 3 3, portile KOGAYONULUI se deschid si entitati de lumina ca SFINXUL, DECEBAL, BUREBISTA, ZAMOLXE, sacerdoti daci si maestrii ascendenti ne aseaza in structuri… mesaje, ingerasi, daruri, suplimente de misiune, revelatii, triunghiuri trezitoare, constientizari transformatoare.

Cele trei piramide activate 100% emit in registre pe care noi le percem cu sufletul iar mintea noastra unita cu cerurile le poate decripta. Impreuna suntem Unul si daca ne reamintim acest cod, innoindu-ne noi si DACIA se va trezi  TOATA iar PLANETA care urmeaza si ea aceeasi spirala evolutiva, va avea un alt chip, o alta fiintare, alta expresie. 

Energiile acestei zile ne deschid potentialele ajutandu-ne sa fim in manifest UNUL. Acest sirag de clipe ne aduce in gand si simtire, informatii pe care le-am accesat si in initierile anterioare la SF GRAAL, SFERA INITIALA, NOUL PAMANT. In plus aceasta aliniere ne acordeaza la MARELE SENS, deschizand in pliul cunoasterii, daruri speciale,  PREOTIA LUI ZAMOLXE, tainele dacilor, misiuni suplimentare pe NOUL PAMANT, forme de comunicare cu alte civilizatii dar si cu vechii daci, sentimente de unime si intregire, adevaruri care depasesc cu mult granitele stiute.

Arhivele Vaticanului se vor deschide, anumiti preoti ortodoxi vor vorbi despre trezie si caderea pecetilor, la televizor vor aparea entitati de lumina semiintrupate care ne vor vorbi, ei  pastrand ecranul ca teren de expresie se vor suprapune peste anumiti prezentatori, piramidele din Muntii Bucegi vor fi vizibile, oamenii isi vor aminti mai lesne de ACASA, un dor frumos ne va cuprinde pe toti, bucuria va pluti iar in verva regasirii vom sti ca NOUA ROMANIE este AICI. Azi e de dorit sa cantam imnul desteptarii noastre pentru ca aceasta translatie ne-a adeverit.

De acum curatenia pe scena politica va fi evidenta. Vor ramane doar liderii conectati la energiile TEMPLULUI KOGAYONULUI, capitala energetica a lumii. Pentru cei care vad, acesti OAMENI au auriu in aura si vorba dar mai ales fapta lor are in spate o motivatie superiora. Ca sa-i recunoasteti mai lesne, puneti-i pe suflet si daca va vine sa zburati, ei sunt, apropiatii nostrii din aceeasi FAMILIE DE SUFLETE.

Nu mai judecati ca sa nu va legati chiar fratii intru devenire.

 Criza isi va retrage ghearele cele mari lasand apele divine sa scalde noul tarm. Unii dintre noi vor mai suferi insa IMPREUNA vom pune suflet langa suflet, bob de orez langa bob de orez si zambet langa zambet si vom trece si prin celelalte porti.

Azi in ceainaria SERENDIPITY la ora 19 00 vom sarbatori nasterea NOII ROMANII, a PREOTIEI LUI ZAMOLXE si a NOULUI PAMANT. Uitati-va in acest triunghi de lumina, o Capitala, un Templu, o Planeta. Aceasta aliniere aseaza in noi, misiuni pe care le recunoastem in AICI SI ACUM.

 In seara aceasta vom deschide atelierul conectiv cu o mica contemplatie: sa ne privim corpurile ca si cum ele ar fi doar de lumina. Multi dintre noi vor vedea pentru prima data in alte registre, altii vor simti ca aceste corpuri sunt mai lungi, altii vor percepe mirosuri placute, altii se vor imbratisa, uni, vor FI.

Pe buza descoperirii noastre, vom face botezul luminii, apoi asezati pe scaunele sub forma unei piramide vom primi initierea in TEMPLUL KOGAYONULUI in timpul careia vom rescrie contractul spiritual al grupului acestuia si al tarii, apoi vom vorbi despre trairile avute, despre insight-uri si bucurii, apoi vom activa PREOTIA LUI ZAMOLXE si la sfarsit fiecare va face cate un dar NOII ROMANII, NOULUI PAMANT si fiecaruia din grup.

Va reamintiti? parca ati mai facut acest lucru candva….

Inainte de ridicarea DACIEI intr-o alta vibratie cei 1000 de oameni sacerdoti, preoti, cautatori de sens care il insoteau pe DECEBAL au facut un ritual asemnator de translatare in  trup lasand insa aici dovezi incontestabile ale inaltarii lor. Una din ele este chiar PREOTIA lui ZAMOLXE care are trei momente energetice si trei corespondente pamantesti: Regasirea care corespunde Pesterii Ialomicioarei, Deschiderea care se face la SFINX acolo unde TEMPLUL KOGAYONULUI ni se reveleaza si Inaltarea care este la Varful OMU.

Mentionez ca Decebal si apropiatii lui de aici au translatat dupa ce au stat in pestera VARTOAPELE, o vreme. 

Ma veti intreba desigur si unde s-au dus si un posibil raspuns este acesta: pe planeta OM de unde ne viziteaza constant ajutandu-ne in opera noastra individuala si colectiva de reintregire.

Cum se leaga toate: Varful OMU-DECEBAL si Planeta OM, Capitala-Templu-Pamant, Noua Romanie-Preotia lui Zamolxe-Noul Pamant. Acum pentru ca lucrurile ni s-au aratat un pic puteti deduce ce urmeaza. Aceste triunghiuri vor deveni realitate si pe scena politica vom avea in sfarsit un DECEBAL adica un initiat al TEMPLULUI care va face VOIA SURSEI si nu VOIA LUI pentru a implini cele scrise in contractul spiritual al NOII ROMANII.

DRAGII MEI ACEASTA POVESTE S-A SCRIS CU AJUTORUL VOSTRU AL TUTUROR CELOR CE AU ALES CA IN ACESTE VREMURI SA FIE IMPREUNA, NASCATORI AI UNUI SFANT PAMANT.