Luni seara dupa multe provocari care mi-au activat triunghiul  rabdare-liniste-bucuria de a fi… am primit un telefon care imi spunea ca ultimul test nu venise inca, Stefan avea temperatura si inca foarte mare.

M-am imbracat cu mult drag, iubire, pace si am inceput sa rasfoiesc inainte de a ajunge la destinatie cauzele fierbintelii. O cauza era legata de mine, dezlegarile pe care le facusem si nu curatasem suficient de bine casa si doua erau legate de Valentin. In sfarsit triunghiul limitativ se conturare. Ramasese doar sa-l eliberam pe Stefan din chingile febrei.

A doua zi dupa o noapte de impachetari cu otet si bai de lumina, Stefan zambea. Am ramas cu el si Sarra sa desenam o zi de vis si chiar a fost mai mult decat atat.

Nu stiu daca ati trait zile fara timp sau felii de Gratie in care parca fiecare clipa vine plina de sens cert este ca de dimineata un con urias de lumina s-a activat si in el triunghiul nostru a radiat. Am inceput ziua cu un botez al luminii si am continuat cu cateva lectii despre ingeri. Totul se insaila de la Sine, eram ghidata continuu, clarul interior mangaia prezenta noastra, copiii se deschisesera complet, bucuria se varsa peste poveste facandu-ne sa radiem in Impreuna-Unul. Ma simteam ca si cum as fi vorbit cu n copiii frumosi despre sferele iubirii, despre ingeri, despre familiile de lumina, despre Univers.

Marturisesc ca  mai mult emiteam cu sufletul decat vorbeam insa margelele de lumina se legau intre ele si astfel am ajuns la lectia 5.

Intr-un moment foarte dragut am inceput sa desenam ingeri insa eu nu am talent la desen astfel ca m-am rugat si in timp ce curgeam pe hartie, arhanghelul Mihail s-a conturat, frumos si luminos, de parca el  singur s-ar fi desenat. Copiii erau incantati, sufletele noastre se contopeau si valsau pe o spirala frumoasa, emitenta.

M-am gandit atunci sa continui lectiile despre ingeri si la distanta aducand de jur imprejurul triunghiului nostru mai multe cercuri cu entitati de lumina.

Spre seara filmul 3 d Secretul aripilor ne-a chemat si marturisesc ca a fost o alegere atat  inspirata….Priveam si eram coplesita de spiridusiii care meditau pe mantra Aum, zanutele nascute din ras, iubirea care invaluia totul, unimea care ne mangaia, aripile care se refaceau in energia intregirii. Un film adus din dimensiunea 7d firesc pentru copiii nostri insa revelator si transformator pentru parinti.

In palma noptii am inteles ca triunghiul nostru a chemat aceasta experienta si convertind-o in dar am putut sa ne bucuram impreuna de o ploaie de luminite.

P.S. Sferala este o sfera in care se afla o spirala. Asa a numit Stefan aceasta configuratie geometrica.