Cu voia ta dintru INCEPUT ma conectez la tine, UNUL!!!

Este un acordaj care uneste centrul fiecarui partener de centrul divin al cuplului din SFERA INITIALA. Acest triunghi dezarhiveaza si pune in vals  pe SPIRALA INALTARII,  darurile INITIALE cu cele de ALTADATA precum si pe cele din ACUM.

Aceasta taina inviata in aceste vremuri finale-initiale, sprijina corespondenta cu intregul care esti din NOI-UNUL.

Prin acest acordaj, cuplul va primi ghizi de lumina care il vor ajuta sa-si implineasca misiunea, va avea acces la codurile de translatare, intregire si inaltare din contractul initial si contractul spiritual corespunzator acestei vieti, isi va cunoaste darurile, harurile, potentele  dintru Inceput, de Altadata si din Acum va accesa triunghiurile trezitoare-translatoare descrise de urmatoarele energii: intregire-unime-Impreuna suntem Unul, conectie-iubire-implinire, smerenie-bucurie-frumusete, iertare-reamintire-intregire, caldura-empatie-drag, cunoastere-intelepciune-Impreuna-Unul.

SFERA INITIALA ajuta partenerii sa-si sacralizeze relatia.

Contempland si jucandu-ne cu simbolurile pe care ni le aduce acest acordaj vom simti cum firescul, increderea, iubirea, intelepciunea, elanul, fuziunea intima extatica, sentimentele de unime si impreuna-Unul  se reintorc la noi si ne sustin pasii pe drumul catre ACASA.

Initierea poate fi data cuplurilor deja formate, jumatatilor in asteptare si  oricarei persoane care isi doreste sa creasca relatii armonioase, sanatoase, intregitoare.

Pentru cei care nu si-au intalnit inca partenerul, initierea dezleaga drumurile si permite atingerea unui camp de sincronicitate in care cei doi se pot recunoaste, impleti, uni.

Acest acordaj  este un dar venit de ACASA dar si poarta prin care se trece intr-o dimensiune noua a cunoasterii si fiintarii: cuplul intregit se intoarce la iubirea initiala, caderea fiind transformata in triunghiul  intregire-unime-impreuna suntem Unul in Cunoastere-Intelepciune-Sens.

SFERA INITIALA e o frecventa a NOULUI PAMANT care permite mentinerea in cuplu a starii de plin, acasa, bucurie, implinire, uniune.

Initierea ne ajuta sa recunoastem triunghiul divin, Isus, Maria Magdalena si Sar”h ca fiind unul tamaduitor si intregitor.

Acordajul poate fi facut pe urmatoare meditatie:

Pe o campie mergeti bucurandu-va de flori, pasari, culorile cerului, mirosurile pamantului; apare un drum si voi intrati impreuna ( tu si sufletul pe care l-ai ales) continuand sa va bucurati, de ceea ce vedeti, auziti, sunteti. In fata voastra, o poarta sub forma unui triunghi de lumina se reveleaza sufletelor voastre frumoase si  impreuna treceti prin ea. Aici se deschide un minunat peisaj hidratat cu cele mai stralucitoare si melodioase culori.Totul te copleste iar plinul, frumosul, asezatul te imbie sa ramai si sa te umpli cu ceea ce vezi, simti, primesti. Privindu-l pe cel de langa tine, sufletul tau infloreste, respira,  glasuieste. Intram intr-o sfera frumoasa in care vechiul se transforma in intregire, unime, impreuna suntem Unul. Plutim fericiti, impliniti, miruiti de valsul sferelor pe Spirala Inaltarii.

Sau

Un  peisaj minunat ne invaluie. Trecem prin trei sfere, una  mov, una aurie si una alba dupa care cu o viteza uluitoare mergem pe planeta Om unde ghizii nostri de lumina ne vor ajuta sa gasim raspunsurile optime la intrebarile agatate in pomul sufletului. Ne intoarcem apoi si dupa ce trecem prin cele trei sfere, ne oprim in Aici si Acum pentru a implini misiunea pentru care am venit.

SFERA INITIALA ne cheama.

Urmariti cu atentie visele coincidentele,  revelatiile,  oamenii, situatiile. Daca in preajma voastra un miros dulceag si primavaratec va trezeste sufletul, ramaneti cu el si pe firul lui veti intalni Sfera Initiala.

Va invit pe 8 decembrie 2012 2011 in Serendipity la acordajul intitulat Sfera Initiala.