Cu voia ta dintru INCEPUT ma conectez la tine, UNUL!!!

Este un acordaj care uneste centrul fiecarui partener de centrul divin al cuplului din sfera initiala. Aceasta initiere dezarhiveaza darurile initiale ale cuplului precum si darurile pe care cei doi le-au primit in viata aceasta precum si in alte vieti prin participarea la nunti, botezuri, pelerinaje, in functie de merite si misiune. Aceasta aliniere la energiile NOULUI PAMANT ajuta cuplul sa translateze cu iubire si intelepciune, fara suferinta.

Sistemul cuprinde 10 simboluri:vederea la distanta, unimea, frumusetea, echilibrarea modelului divin in cuplu, intregirea, suntem aici si acum, asezarea cuplului in verticala divina, ,mica translatie, apararea psi, schimbarea in cuplu.

Aceasta taina inviata in aceste vremuri finale-initiale, permite cuplurilor deschise sa intalneasca in SUFLET SI SPIRIT, energiile si informatiile SFEREI INITIALE.

Cuplurilor carora le-a scazut compatibilitatea fizica si mentala desi spiritual se simt IMPREUNA acordajul le innoieste relatia, aducandu-le pe toate planurile armonie, liniste, iubire, intelepciune.

Prin aceasta conectare, cuplul primeste ghizi de lumina care il vor ajuta sa-si implineasca misiunea comuna, sa aibe acces la contractul initial, sa activeze codurile de intrare pe NOUL PAMANT si sa actualizeze si alte daruri, haruri, potente.

Sfera initiala ajuta partenerii sa-si sacralizeze relatia.

Meditand pe sfera initiala vom simti cum firescul, increderea, iubirea, intelepciunea, elanul, fuziunea, sentimentele de acasa, unime si impreuna se reintorc la noi si ne sustin pasii pe drumul catre ACASA.( Impreuna suntem UNUL!!!!)

Initierea poate fi data cuplurilor deja formate dar si jumatatilor in asteptare.

Pentru cei care nu si-au intalnit inca partenerul, initierea dezleaga drumurile si permite atingerea unui camp de sincronicitate in care cei doi se pot recunoaste, impleti, uni.

Acest acordaj este un dar venit de ACASA dar si poarta prin care se translateaza intr-o dimensiune noua a cunoasterii si fiintarii:cuplul intregit se intoarce la iubirea initiala pentru a intelege opera CREATORULUI, caderea este transcensa iar Adam si Eva se regasesc in Gradina Edenului, pacatul originar este sters si astfel devenim Unul.

Sfera initiala activeaza 12 spirale de ADN, iar cuplul innoit traieste in centrul sau.

Sfera initiala e o frecventa a NOULUI PAMANT care permite mentinerea in cuplu a starii de plin, acasa, dor, implinire, uniune.

Initierea ne ajuta sa recunoastem triunghiul divin, Isus, Maria Magdalena si Sar”h ca fiind unul tamaduitor si intregitor.

Sfera initiala ne cheama. Urmariti cu atentie visele voastre, coincidentele, revelatiile, oamenii, situatiile. Daca in preajma voastra un miros dulceag si primavaratec va trezeste sufletul, ramaneti cu el si pe firul lui veti intalni Sfera Initiala.

Nevoia de intregire pe care o are universul ACUM ne este semnalata de dorul dupa ACASA care este din ce in ce mai mare dar si de criza care este o punte peste care pasind vom recunoaste INITIALUL.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!!!!

Sunt una cu sfera initiala!