La varsta de 9 ani in triunghiul descris Inocenta-Zbor-Bucurie in taina regasirii am inceput sa scriu. Degetele zburau peste foi si zornaitul scrisului imi inunda firea. Apoi m-am oprit cernand divinul din lucruri si peste ani la 18, in fuziunea cu cerurile, in baia reamintirii si in frumusetea clipei din nou am scris inundand tainicele unghiuri ale fiintei cu triluri, viuri, sensuri. Apoi am oprit scrisul pentru  a afla cine scrie prin mine si mi-am botit nemarginirea in seminarii, cercetari, premii, critici, bucle de neimplinire.

La 27 in cupa Graalului din nou am tasnit pentru ca la 30 sa ma asez in tesatura scrisului si sa stiu…

Valsand cu familia de lumina, mana mea aduce din Biblioteca Divina, viuri, taine, geometrii pe care le recunosc in Impreuna-Una.

Dupa cum stiti scrierea energetica nu are nici o legatura cu doctoratele, cercetarile, sintezele.

Ea se face in clarul sufletului, in triunghiurile trezitoare dezvaluind in taina regasirii, rostul nostru aici, contractul  spiritual, darurile pe care le avem, ceea ce suntem.

E o scriere din centrul fiintei tale poate fara estetica si prea multe adjective. E o scriere purtatoare de coduri care te ajuta sa faci salturi de pe drumurile inguste din destin pe bulevardele divine.

E o curgere frumoasa, asezatoare, inaltatoare.

Atunci cad scrii conectiv cuvintele sunt dezbracate de Ego, sunt pline de sens, viata si forta. Ele vin chiar de Acasa.

Poate ca suna mai frumos sa folosesti cuvinte –forma lipsite de continut insa nu in scrierea conectiva. Aici totul vine pe jet, mana si sufletul iti zburda, intelegi deoadata foarte multe lucruri, primesti unitati de energie, vezi si simti, puzzle-ul tau se aseaza de la Sine si experientele tale capata Sens.

Scrierea conectiva tine de Cartea Esentelor nu de Registrul Aparentelor.

Pentru a pasi in templul ei, trebuie sa te fii limpezit cu apa divina si sa te fii purificat in focul cosmic.

Va invit pe 15 mai la o baie de Sens, Bucurie si Plin.
Unde? Omra

Cat? 30 lei

Ora? 19