In scrisul conectiv, mergi in temple aflate in alte dimensiuni, participi la initieri, primesti raspunsuri la intrebarile care iti stau pe suflet, comunici telepatic cu entitatile de lumina, iti rasfoiesti Contractul Spiritual, te intalnesti cu Centrul Tau, afli care este rostul tau Aici si Acum. Spre deosebire de scrisul automat in care esti purtat de inspiratie si inconstient, in abordarea conectiva tranconstientul se uneste cu subconstientul, inconstientul si constientul devenind o singura instanta ce dialogheaza cu SURSA.
Aceasta miscare a cerurilor in interiorul tau genereaza alinieri care iti permit sa ai acces la esenta lucrurilor. Aerul e ivoriu, diafan, luminos, senzatii pline, furnicate te cuprind, esti inconjurat de iubire, caldura si intelegere si in acest taram pamatean-nepamantean, totul parca e atingere de sens: nimic nu se iroseste, nimic nu te perturba, curgerea e perfecta aurind totul.
E greu sa redau in cuvinte aceasta rapire pe NOUL PAMANT, acolo unde mi-am dat seama ca de fapt scriu. Plecarea mea prin cuvant e ca o plimbare cu barca pe apele divine. PEISAJUL e atat de frumos incat as vrea sa raman acolo trimitand lumii noastre doar scrisorele.
Marele dar al scrisului conectiv este acesta: transforma fara suferinta activand in ADN-UL nostru codurile de translatare si inaltare.
Dincolo de cuvintele inspirate, noile energii se muta in fiinta noastra mobiland interiorul cu paradigme noi, extinderi si SENS. Scriind accesam al treilea lob, care se afla in afara capului nostru, la spate spre baza craniului si care ne ajuta sa ne mutam in frecventele divine. Astfel ne indumnezeim…
In linistea povestii, ego-urile se disolva si peste varsta, SINELE nostru ne indruma. Va invit sa experimentati pe 23 mai in SERENDIPITY scrisul conectiv in bucuria de a fi Impreuna-Unul!
Si pentru ca zborul sa fie mai frumos, rasfoiti site-urile www.frecventaom.ro, www.noulpamant.ro, www.geometricalhumandevelopment.ro
Atelierul va cuprinde: activarea celui de-al treilea lob, triunghiurile schimbarii, scrierea pe jet, comunicarea cu entitati nonfizice, contractul spiritual, trialogul.
Insotititori in aceasta experienta vor fi Camelia si Valentin Radu. Invitata noastra la acest atelier de scriere conectiva va fi Anca Ghinea.