In timpul sarcinii, se activeaza triunghiurile limitative care vin din trecutul nostru indepartat sau apropiat pentru a fi rasfoite si transformate in Bucurii, Daruri, Sens.

Nu fugiti de ele. Sunteti ajutate in aceasta perioada de multele entitati de lumina care va insotesc sa va faceti temele, rapid si bine.

Templul Mamei Divine poate fi deschis cu simpla intentie sincera si onesta de a transforma frica de ziua de maine sau ingrijorarea pentru micutul care va veni sau agitatia in iubire, faca se voia ta, liniste.

E important sa va autoobservati. Spiritul care vine impreuna cu Ghizii dvs va pregatesc cu ajutorul acestor dezintegrari in ARTA DE A FI.

Cele mai frumoase treceri se fac ACUM. Vechile paradigme in care erati una cu job ul,  cu rochia cea mai draguta si ultimul premiu se topesc activand Minunea care Suntem in Impreuna-Unul.

Si daca alergati mai mult dupa carucior si dupa hainute fara sa va curatati sufletelul si sa va luminati spiritul e posibil ca dupa nastere sa cadeti in groapa creeata tot de voi prin amanarea temelor si sa ramaneti agatata in depresii, tristeti, desnadejdi pana cand veti fi deschisa sa va uitati in voi insiva si lucrati cu florile iubirii, triunghiurile trezitoare, sferele de lumina, spirala inaltarii.

Va prescriu cu tot dragul in timpul sarcinii, plimbari in natura, initieri, ateliere conective, carti din lumina, spovedanii, muzica de inalta vibratie, bai de frumusete, zambet mult, meditatie, contemplatie, somn.

E foarte important sa vedeti cum se desfac triunghiurile care va sufocau in minuni care radiaza in geometria voastra ca niste stelute, aducand in cascada mii de sensuri.

Orice triunghi limitativ se poate desface in n triunghiuri trezitoare-translatoare daca sunteti dispusa sa reflectati, sa iertati, sa imbratisati.