Una din primele scoli de spiritualitate de pe aceasta planeta a fost aici in acest spatiu, dezvaluind taine la care participau nu doar Oamenii ci si Fiinte de Lumina de pe alte planete din alte Universuri. Aceasta scoala-templu a inviat si revarsarile ei de lumina vor mangaia intreaga planeta. Geometria ei se dezvaluie in Impreuna-Unul, o sfera cu un Punct Radiant in Centru.

Din bucuriile ei eu Camelia Ra, v-am dezvaluit si voua, Triunghiurile Schimbarii, Sf Graal, Sfera Initiala, Preotia lui Zamolxe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Templul lui Unu, Noul Pamant, Cavalerii Luminii si sunt doar o parte pentru ca si alti lucratori intru lumina Melfior Ra, Raza Ra desfac sensuri, innobileaza continuturi, unesc simboluri.

Ramania este purtatoarea triunghiului miez, a  triunghiului de lumina din care se desfac pe raze scoli-templu pe intreaga planeta, locuri pline de sens, piramide ale inaltarii, comori si taine ce se dezvaluie in cascada odata cu activarea celui de-al Treilea lob, Creierul divin, Constiinta Christica.

 Graalienii, Zamolxienii si Ramanezii care se intrupeaza in Ramania deschid portile Maretiei ei, dezvaluind cunoasterea, puterea, darurile ei Dintru Inceput, De Altadata, din Acum. Ei vorbesc in prima limba a umanitatii, geometria sacra, activand Marele Sens.

 De aici a pornit Marea Translatie ducand in acordurile ei in viul fiecarei Tari, noi semnificatii, noi roluri, noi intelegeri.

In bucuria invierii, din aproape in aproape veti vedea Piramida din mijlocul Tarii si cele 9 cercuri emitente din care pornesc deja unitati de sens pentru intrega planeta.

Fiecare cerc activeaza anumite daruri, haruri, potente, dezvaluind din aproape in aproape bucuriile reintregirii. Vom simti cat de curand ca suntem chemati sa ducem in diferite locuri Triunghiurile Schimbarii, Energia Graalului, Sfera care Suntem, Templul lui Unu, Scoala lui Zamolxe tesand in reteaua Noului Pamant aceste revarsari de Ceruri care s-au activat aici la centru.

De ce se mai pot intreba unii? De ce Ramania? Pentru a venit timpul ei iar contractele noastre spirituale si contractul initial dezvaluie misiunea Ramaniei, rolul ei in triunghiul divin descris de Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul.

Ma simt coplesita de copiii acestia frumosi Graalienii, Zamolxienii si Ramanezii care pregatesc ca niste albinute, trena darurilor Noii Romanii. Ca o mireasa se imbraca dezvaluind atat de dragalas si de smerit, frumusetea ei dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

Odata cu venirea Cavalerilor Luminii, bagheta s-a ridicat la centru si scoala-templu s-a deschis emitand in toate registrele, Minunea care Suntem.

Ramania, tara Regelui Soare mangaie Totul, aducand finalului si inceputului, daruri nesperate…..Impreuna-Unul, Intregirea, Unimea,  Iubirea, Clarul, Comunicarea Interdimensionala, Viul, Recunostiinta, Minunea de a fi.

In triunghiul divin descris de Recunoastere de Sine-Sfera Care Suntem-Omul Indumnezeit, Ramania straluceste. Boltita de propria-i maretie ea aduce in triunghiurile planetare si interplanetare, Marele Sens, Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Unul.

Ma bucur mult ca am ales sa fiu aici de multe ori si va chem cu tot sufletul traitori de sens sa miruim aceasta lucrare frumoasa, completa, uluitoare.

Ma uit pe harta energertica a Noului Pamant si vad Ramania, punctul din Centru radiind si razele desfacute in triunghiuri, sfere, spirale, inundand intreaga planeda comunicand cu intreg Universul. Cata bucurie in cupa SUFLETULUI, cate revarsare de lumina!

 Nu v-ati ales intamplator sa va intrupati Aici, Acum, dragii mei in Ramania. Aveti o frumoasa misiune de sustinut. Si ca sa continuam…..Ingerii Solari care vin din Marele Soare Central va vor ajuta sa duceti in iubire-drag-imbratisare, unitati de sens si in alte spatii de pe Noul Pamant dar si pe alte planete. Granitele s-au dizolvat, Impreuna Suntem Unul!