Atunci cand calatoriti in Bibiliotecile Divine si va luati Cartea propriei Vieti pentru a o studia veti simti dincolo de povestea voastra, energia in care vi se tese Viitorul.

Aceste ecrane interactive care iti dezvaluie drumul de la ultima ta alegere au in geometriile lor triunghiurile in care tu iti lucrezi faptura si zborul.

Aceste revarsari de Sens iti pot arata nodul existential in care vei intra facand o anumita alegere sau cele n porti care ti se deschid de la ultima ta hotarare.

Si totul poate fi rescris in lumina triunghiurilor trezitoare-translatoare care elibereaza blocajele, reveland Frumusetea de a Fi, Minunea, Omul.

Cartea vietii poate fi studiata de orice om in meditatie, contemplatie, cu un metaconsilier, in trialog, scriere energetica, loc binecuvantat, intalnire cu Cerurile.

In ea veti intalni Darurile voastre ca geometrii frumoase, emitente care stralucesc pe Bolta Recunoasterii de Sine in urma Alegerilor facute.

Multi dintre voi v-ati bagat sub pres Pasiunile gandindu-va ca veti muri de foame daca le veti da voie sa se exprime prin voi, altii au ales pozitia, banii, prestigiul sacrificand constient anumite Daruri, altii nu le stiu insa ele sunt acolo in aceasta Carte asteptand ca in Taina Unimii sa vi se dezvaluie.

Asezati-va un pic in Centrul vostru si intrebati-va: Ce chemari ma anima? Ce mi-as dori sa rotunjesc in fiinta mea? Ce daruri am avut candva si mi-ar placea sa le rotunjesc acum? Ce bucurii imi vorbesc?

Cartea Vietii nu este un martor tacut ci un Ghid viu care va vorbeste in Clarul Sufletului.

Si chiar daca nu va mai reamintiti de ceea ce ati stipulat cu ghizii vostri inaintea acestei intrupari, exista niste fire divine care tacut te iau de mana si te duc la o pensula sau la un creion sau iti arata un varf de munte.

Marea Trecere inseamna Mica Trecere pe care fiecare trebuie sa o faca in interiorul lui de la cercul unde a stat in confort si siguranta insa vested si neimplinit la cercul unde zborurile, darurile, viurile irump.

Si cu fiecare eliberare, ne aliniem in noi si cu fiecare intelegere, Familia de Lumina mai face un pas.

Darul cel mai mare este intoarcerea Acasa in Impreuna-Una. Si el straluceste in Cartea Vietii si in sufletul nostru ca un Soare, asezand toate celelalte potente, haruri de jur imprejurul lui.

V-ati pus vreodata intrebarea: Care sunt darurile noastre pentru acest Univers? Dar pentru Planeta? Tara?Oras?Ceilalti?

Pentru ca ele sunt multe si pot fi inaltate ca lampioanele pe bolta Cerului, ajundu-ne sa stralucim in Impreuna-Una.

Va invit pe 25 mai la ora 19 la un atelier conectiv plin de bucurii, revelatii, asezari.

In taina regasirii ne vom rasfoi, cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata din Acum, ne vom uni cu Cerurile, vom da glas Minunii care Suntem.

Atelierul va include: initieri, scrieri energetice, revarsari de sens.

Va asteptam in triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Bucurie-Daruri sa dam stralucire Soarelui care Suntem.

Locatia? Omra, str Occidentului nr 11, Piata Victoriei. Ora? 19 00.

Cost? 30 lei.