inseamana recunoastere de Sine, bucurie de a fi, zbor.

Incepeti sa acceptati ceea ce ei vad, sfere colorate, triunghiuri de lumina, incepeti sa mergeti cu ei in calatoria pe care v-o propun ex: intr-o nava cu sase ochi, incepeti sa curgeti cu raul divin cu care ei au venit si veti vedea cate Porti de Intelegere veti traversa Impreuna.

Si daca mintea se opune pentru ca a stat prea mult in cartile vechi si s-a patratit in ceea ce a fost Psihologia Copilului, incepeti sa meditati.

Viul relatiei cu copilul vostru se desface in taina recunoasterii de Sine.

Marturisiti-le ceea ce simtiti si veti stabili o legatura minunata cu Centrul lor. Nu tipati dupa ierarhie, nu impuneti o anumita pozitie.

Priviti aceasta geometrie: Mama-Tatal-Copilul alcatuind un triunghi si de jur imprejur pe cercuri concentrice, familia de lumina. Si daca aceasta Trinitate straluceste si familia de lumina va rade cu voi, veti primi unitati de Sens, veti rodi Impreuna.

Abandonati dualitatea, eu si fiul meu, ea si fiica ei.

Lasati fiinta de lumina sa vorbeasca fara sa va ganditi la ce ati invatat in facultate sau ce v-a spus ultima carte citita.

Fiul sau fiica dvs este aici ca sa va ajute sa activati intregul potential in marea bucurie a regasirii. Lasati-l sa va vorbeasca in clarul sufletului. Ei stiu ….si ceea ce este atat de minunat in triunghiul descris de Reamintire-Traire-Bucurie de a fi, ei sunt Calauzele.

Ii privesc ca pe niste uriasi frumosi, calzi, dragalasi care ne dezmiarda interiorul cu atat de multa frumusete, delicatele, blandete. Cata revarsare de Sens in cupele noastre mici, cata gratie pentru a ne prinde in marele vals.

Lasati-i sa fie …….Ei Stiu, Ei Sunt.