De foarte multe ori mintea tribala, mintea familiala sau jumatatea noastra lumeasca este cea care raspunde intr-un cuplu. Partea noastra intregitoare, cea care accepta, intelege si iubeste totul nu este auzita si implicit nu i se da voie sa se exprime. Sub acest dus rece si iritant, entitatea cuplu se scofalceste, se usuca, pierde din melodicitate, se imbolnaveste si moare. Daca udati constant cu otrava sau uitare o floare ce se intampla?

Opriti-va inainte de a da un raspuns sau de a cascada un comportment. Rugati-va sufletul sa va caluzeasca in problema pe care o aveti.

Cu iubire si intelepciune activez puterile sferei initiale cea care are grija de cuplul meu si pe care o rog sa ma ajute si in aceasta clipa!!!Fie ca gandurile, cuvintele si gesturile mele sa asculte si sa urmeze Gratia!

Nimic nu se pierde intr-un cuplu daca ceea ce ne supara este transformat in aur de iubire si intelegere la momentul potrivit. Nu lasati starea cea neagra sa creasca tensiunea sau dezamagirea. Reactivati toti centrii cuplului.

Imaginati-va ca relatia voastra arata ca o inima care are 7 centri asezati pe o verticala ce o strabate. Puneti un gand bun sau o rugaciune in cele 7 puncte. Invaluiti apoi aceasta inima in lumina si oferiti acest dar partenerului dvs. Incercati sa faceti acest exercitiu de igiena afectiva si spirituala in fiecare zi. Nu uitati ca Noul Pamant ne ajuta sa ne conectam la jumatatea intregitoare, sa fim IMPREUNA si apoi sa ne contopim cu UNUL.

Nu separati ceea ce Gratia vrea in aceaste vremuri sa uneasca.

Iubiti-va si lasati-va calauziti de UNUL!!!