Numesc Dar tot ce se afla in noi si in jurul nostru: bucuria de a fi, linistea, iubirea de tot si toate, frumusetea radianta, imbratisarea, prezenta ta in divinul din tine, sanatatea, vocatia pe care o urmezi, perseverenta, recunostiinta, uimirea, puritatea, reamintirea, rabdarea, bunul simt, optimismul, generozitatea, caldura, toleranta, intelepciunea, iertarea. Suntem nelimitati de Daruri, Haruri, Potente.

Dar oare le vedem? Cei mai multi dintre noi se uita la ceilalti si isi spun: are clarvedere si eu nu am…..Nu sunt valoros. Daca as avea si eu poate m-as iubi mai mult.

Recunoscand Omul vei sti care iti sunt darurile pe care chiar tu le-ai trecut in Contractul tau Spiritual impreuna cu Ghizii Tai. Nu trebuie sa te compari decat cu Tine.

Opriti-va in voi pentru o clipa si contemplati minunea care sunteti: aveti Totul pentru ca Sunteti Totul.

In bucuria acestor vremuri va invit sa ne desfacem darurile in triunghiurile trezitoare descrise de cauta si vei afla-bate si ti se va deschide-cere si ti se va da, reamintire-bucuria de a fi-recunostinta, incredere in sine-iubire de sine-iertare de sine, liniste-frumusete-drag de viata, uimire-puritate-regasire.

Atelierul conectiv din 1 nov 2012, ceainaria Serendipity va include: negocierea energetica, contractul spiritual, exercitii de activare a darurilor, scrisul automat, triunghiurile schimbarii, meditatii, initieri.

Pentru ca valsul energetic sa fie frumos si curgator va invitam sa rasfoiti site-urile www.frecventaom.ro, www.noulpamant.ro precum si cartea Trunghiurile schimbarii publicata de Editura Vidia.