Invitati-va partenerul la munte, la mare sau intr-un spatiu linistit si extrageti din pachetul de carticele care insotesc cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii, trei triunghiuri pentru fiecare si trei triunghiuri pentru relatia voastra. Intrebarile pe care le puteti pune pentru ca sufletul sa va raspunda prin intermediul carticelelor sunt Ce am eu de invatat in aceasta etapa de crestere? Ce teme ma cheama in relatia mea?

Rescrieti Contractele Spirituale individuale dar si pe cel Comun folosind raspunsurile pe care vi le dau Carticelele.

De asemenea va invit sa construiti catre voi o scrisoare in care sa va reamintiti in ce context si cu ce persoane ati activat unul sau chiar toate triunghiurile extrase. Ancorati momentul. Ce sentimente va invadeaza? Multumiti noului triunghi care s-a activat.

Deschideti poarta urmatoarelor zile cu triunghiurile pe care le-ati extras transformand mesajele in binecuvantari pentru viata voastra. Ex: Fie ca increderea, iubirea si iertarea sa ne insoteasca in tot ceea ce gandim spunem, facem! Suntem Una cu Increderea, Una cu Iubirea, Una cu Iertarea! si Fie ca smerenia, linistea si armonia sa coboare in viata mea pe toate palierele ei! Sunt Una cu Smerenia, Sunt Una cu Linistea, Sunt Una cu Armonia!