L-am intalnit pe Thoth atunci cand s-au nascut civilizatiile aici in spatiul acesta alaturi de Ra, SarRa, TyIa si alte entitati de lumina la Sfinxul din Bucegi, la Bozioru si in alte locuri-poarta in Egipt alaturi de Ra si Araragat si in Peru alaturi de Ya Va si Ra. Si atunci si acum. Inceput si iar inceput. Un cerc plin de Sens si multe triunghiuri emitente din care Unul straluceste.

Inainte de aceasta intrupare in viata dintre vieti atunci cand am facut alegerea de a reveni aici ne-am intalnit din nou si am stabilit  sa lucram in reteaua Unimii  in energia lui Impreuna alaturi de cateva familii de lumina pentru ca Planeta aceasta sa radieze  si bucuria, frumusetea, recunostiinta, dragul sa ne cuprinda pe toti. Mesajul lui Thoth a fost simplu. Vei sti cine Sunt.

Si a venit aceasta viata si primul acordaj primit de la el a fost la Sfinxul din Bucegi atunci cand s-a deschis Poarta Arhivarilor( Sfinxul din Bucegi, Sfinxul din Peru si Sfinxul din Egipt) si am primit chemarea de a activa Spirala Divinului Feminin alaturi de oameni-cupa in triunghiurile trezitoare ale acestei Planete. Si Thoth a grait. A venit Timpul. Urmeaza Semnele.

Apoi au urmat alinierile din 10 10 2012, 11 11 2012, 12 12 2012 si lucrarea s-a accelerat. Pe 22 12 2012, Ra-Thoth-SarRa ne-au deschis  in clarul sufletului aceasta tema : sa lucram impreuna in reteaua unimii reveland  rostul Ramaniei pe harta spirituala a lumii. De aici de la fiica lui Ra prin purtatorii de coduri se va activa Spirala Divinului Feminin in toate triunghiurile trezitoare-translatoare ale acestei planete. De aici in energia recunostiintei-bucuriei-frumusetii, portile sufletului colectiv se vor deschide.

Ramania s-a nascut avand in centrul cercului pe Ra iar de jur imprejur 12 triunghiuri de entitati de lumina care sunt calauzele acestui spatiu, sustinatorii, modelatorii ei. Un spatiu-poarta emitent inca dintru Inceput.  Aici au fost primele scoli spirituale si din arhivele acelor vremuri ne intalnim acum cu Triunghiurile Schimbarii cu invataturile lui Melchisedec, cu Templul lui Unu, cu Cavalerii Luminii, cu Sfera Initiala, cu Ra, cu darurile SarRei cu inscriptiile de la Bozioru si Alunis s.a. Apoi a tacut insa cand cele 12 chakre ale Ramaniei se vor fi activat misiunea ei va incepe.  Si bagheta s-a ridicat pe 12 12 2012 iar pe 22 12 2012 temele colective s-au desfacut ca, chemari in sufletele acelor traitori de Sens care au fost aici in Inceput si au revenit Acum.

Ramania se dezvaluie in Acum prin glasul  nostru. Razele sufletului ei ne cheama si e minunat cand ii raspundem, e coplesitor cand o imbratisam. Iubirea ei se varsa nu doar peste noi ci si peste fratii si surorile ei, tari mai apropiate sau mai indepartate care se afla poate in dezechilibru energetic si care in clarul sufletului ne cheama sa le ajutam. Este si situatia Egiptului care se tanguie si care ne deschide culoarul ca sa venim, sa-l ajutam, sa-l imbratisam. Si Thoth ne sprijina in aceasta lucrare activand Contractele Spirituale dintru Inceput si din Acum in sufletul nostru.  Sfinxul din Bucegi isi trimite cavalerii sa onoreze aceasta lucrare in reteaua Unimii. Ati mai facut-o candva…Va reamintiti? De aici de la Centru ati pornit….

Insa Ramania isi intinde bratele sufletului in toata reteaua, activand iubirea, radiind frumusete, daruind bucurie, dezvaluind tainele divinului feminin in tot si toate.

Va invit pe 15 iulie ora 19 00 la Omra, Piata Victoriei, Str occidentului nr 11 la un atelier conectiv in care vom lucra cu Thoth, Ra, SarRa, Nefertiti, triunghiul Sfinxilor,  entitatile protectoare ale Egiptului, Cavalerii luminii, Isis si alte triunghiuri luminatoare care ni se vor revela in clarul sufletului.

Costul? 30 lei

Cu dragul cel mare haideti sa imbratisam aceasta tara si sa o ajutam in misiunea ei,