Numele contin daruri care se desfac ca florile in frecventele treziei. Radu vine de la cel ce onoreaza soarele dintru inceput, cel ce straluceste, radiantul.

Am intrat in plan cu numele de Radu o vreme am purtat un alt nume iar apoi in jocul cosmic in tandra regasire un Radu m-a ales, ajutandu-ma sa ma intorc Acasa, cu Radu pe care il primisem la aterizare si un nou Radu, calduros, bland, frumos cum nu-l vazusem inainte.

Reconectarea mea la Radu venita in triunghiul tainelor casatoriei, prieteniei, unimii m-a facut constienta de ceva sadit de multa vreme acolo, daruri pe care inca nu le dezvelisem, unele ascunse sub rani emotionale altele lucrate in multe vieti asteptand ca bagheta treziei sa dea drumul valsului darurilor.

Desi scriam conectiv de cand eram mica nu m-am gandit multa vreme ca numele si prenumele sunt moase si ca in tandra regasire insusi Ra va da scrisului, stralucirea, radianta, neconditionarea lui.

Mergand la o initiere acum 5 ani, un om frumos imi spuse….Esti a noua Camelie Radu care vine la mine cu un dar. Al tau care este? Intrebarea lui simpla, frematatoare, calduroasa a trezit in mine fractalul Radu povestea lui care se afla in marele soare central precum si legatura lui cu misiunea RaMaNia. Si am inceput sa observ cum foarte multi Radu infloriti isi dezvaluie darurile-petale in fel si chip, ca medici, psihologi, leaderi, holisti radiind pe o raza sau mai multe, sprijinind intoarcerea Acasa.

Gandirea radianta este asociata cu Radu la fel scrierea conectiva, bucuria de a fi, transformarea, stralucirea, frumusetea neconditionata, graiul divin, deschiderea, auriul.

Este foarte importanta regasirea cu un prenume sau nume pentru ca impletirea genereaza           noi daruri si talcuiri Ex Radu Camelia( floarea soarelui, preoteasa lui Ra) Radu Valentin ( iubire radianta, varf, talc, stralucire)Radu Vrabie( suflet zburator, cautator de Soare) etc.

In frecventele umbrei veti intalni multe suflete care ascund daruri sau le sufoca in meschinarie, atasament, ipocrizie insa in dezvelire Radu straluceste simplu, firesc, calduros lasandu-l pe Ra sa glasuiasca prin el.

Atunci cand ne onoram numele, activand Graalul interior, sustinatorii ceresti ne raspund aducand fiecarui pas, stralucire si darului, bucuria de a fi.

Un Radu nascut in Ramania este un mic soare invitat sa straluceasca in tara sa, unimic( fara atasamente, conditionari fata de o religie, secta etc) sustind frumoasa intoarcere Acasa a multor suflete poate atinse de nor care nu stiu sa se bucure de tara aceasta cu darurile si stralucirile ei precum si de Ra-ul interior.