Totul de la capat. Azi, acum, conform experientei, intelegerii, cunoasterii si credintei de azi. Nu a celei de ieri, care te face sa suferi.

Puterea de a alege este exprimarea in plan concret a celui mai mare dar, singurul care ne ajuta sa iesim din lumea iluziilor: Puterea Liberului Arbitru. Liberul arbitru este cel care ne face sa alegem o cale inspirata sau una mai ocolita. Este acea forta imensa ce ne schimba destinul in fiecare clipa. Exercitatea libertatii de a alege misca toata umanitatea catre destinatia sa finala.

Daca am folosi liberul arbitru, acordandu-l permanent la vointa divina, este clar ca toata viata si incercarile ei ar deveni o joaca de copil. Ok, si, cum sa stiu care este vointa divina, ati putea sa intrebati. Lucrurile, in realitate, nu sunt deloc complicate. Vechiul tipar de gandire le face complicate. Cat timp intentia voastra duce catre verbele a avea, a demonstra, a parea, a arata, a primi, este clar ca liberul vostru arbitru este exercitat de catre o instanta inferioara a fiintei voastre. Dur sau nu, este o forma de posesie de catre dorintele inferioare, ego-urile inferioare, ce au cucerit liberul vostru arbitru – volanul fiintei voastre.

Aceste timpuri ne indeamna catre a ne abandona fiinta. A renunta la controlul si la influentarea rezultatelor. Totdeanua, liberul arbitru se manifesta divin cand acesta este exercitat de pe frecventa lui „Faca-se voia Ta!” Deciziile cele mai intelepte se iau prin unirea liberului arbitru cu sinele nostru divin, nu cu dorintele, pasiunile, asteptarile noastre.

Te invit sa intelegi ca AI ACUM PUTEREA DE A ALEGE. Te invit sa privesti maretia acestui dar. Te invit sa manifesti aceasta putere. Sa constientizezi si sa savurezi puterea de a-ti schimba viata cu propriile tale decizii, asumate. Sa observi ca viata de prizonier al propriilor planuri, iluzii, proiectii si asteptari ale trecutului nu te mai incape. De la a renunta la anumite paradigme neincapatoare pana la a renunta la anumiti prieteni, oameni, locuri de munca, obiceiuri daunatoare, ce nu mai sunt in rezonanta cu tine, totul sta in puterea ta. Puterea de a juca altfel rolul acestei vieti. Observand ca nu ai venit cu nimic in aceasta lume, vei intelege si ca nu ai nimic de pierdut cu adevarat. Totul este efemer, cu exceptia sineului tau divin. Imparatia Cerurilor se castiga prin acceptare, detasare si abandonare. Prin renuntarea la tot ce ai, faci, ai fost. Prin afirmarea lui Eu sunt.

Impreuna suntem Unul!