Nu e suficient sa te afli in praf tanjind dupa dorinte pe care sufletul tau nu le are insa e minunat citind Cerurile sa-ti recunosti Steaua sa te urci pe calul tau de lumina si sa zbori pe raza Recunoasterii de Sine onorand Chemarea, Iubind Omul, Vorbind cu Totul.

Intotdeauna caii de lumina sau insotitorii vostri energetici vi se reveleaza pe varsta valului adica adunand ziua cu luna. Ex 7 nov 1974, valul este 9, adica 7 plus 1 plus 1.Adica varsta  de 9, 18, 27, 36 etc.

Si daca va aflati pe val cu Cerurile deschise in structurile Voastre cautati-va Steaua, adica Marea Chemare si urmati-o. Cand ati gasit-o multe drumuri de lumina vi se vor deschide ca si cum toate covoarele au fost de mult tesute pentru voi si nu era de dorit decat sa le recunoasteti si sa pasiti.

Daca adunati luna cu anul veti vedea ce misiuni ati avut candva aici sau pe alte planete si ce ati agreat sa aduceti in acest plan pentru noi toti in Impreuna-Una.

Ex 7 nov 1974. Cifra care imi descrie istoria este 5. Aici vad toate familiile de lumina cu care am conlucrat in diferite misiuni planetare si interplanetare. Cifrele sunt unitati multidimensionale si ele nu trebuie capacite de ceea ce noi am invatat la matematica sau chiar in numerologia clasica.

Ce poti vedea aici in acest cinci: ca am mai fost un Maestru al Trecerilor, 5 face trecerea de la 4 la 6, ca am fost initiata de Cavalerii Lumii, Maestrii Graalului, ca am mai deschis portile, onorand misiuni ce tin de Treceri. 5-ul leaga lucrurile intre ele si le bolteste. 5-ul nu se opreste. E tot timpul pe caii de lumina, onorandu-si temele universale.

Anul nasterii in Sine este un cod care iti arata culoarul pe care ai coborat si care sunt ghizii tai.

Daca aduni anul cu ziua obtii povestea vietii tale actuale de la prima borna de Sens pe care ai onorat-o si pana la taina lui Acum.

Ceea ce ce apare in centrul triunghiului descris de zi, luna, an maretia, stralucirea, deschiderea ta in tot si toate.

Dar despre toate acestea putem vorbi mai mult fata in fata. Va astept cu mult drag,