As vrea sa multumesc cu tot sufletul oamenilor frumosi care au venit la Biserica Bucur, ieri 29 iulie, ora 15  la botezul celor trei copiii minunati care ne-au chemat sa slujim asa dupa cum Bunul Dumnezeu a harazit dintru Inceput adica in triunghiul de lumina Eu Sunt-Noi Suntem-Impreuna-Unul. Si daca biserica ortodoxa nu accepta ca femeile sa slujeasca alaturi de preoti in altar, ei bine alaturi de cei trei prunci au fost 9 preotese, suflete radioase care au primit acest har de la Isis, Rama, Zamolxe, Isus, Melchisedec si care au botezat cu lumina nu doar pe micuti ci si Templul Bucuriei, locul din care porneste in Acum, Noul Bucuresti.

 Cu sufletelele desfacute, radiind, lucrarea noastra a curs invaluind totul in armonie, intelepciune, frumusete.

 Cei trei copiii au primit daruri, haruri, potente, templul Bucuriei a fost botezat si sfintit, Noul Bucuresti s-a nascut si din el mandra Ramanie, se dezvaluie.

 O tripla lucrare facuta de Trinitatea care Suntem: copiii, templul si tara noastra.

Marturisesc ca am fost coplesita de toata revarsarea de daruri, de sens, de lumina care s-a facut in Impreuna-Una.

 Asa cum spuneam intr-un articol anterior dedicat Noului Bucuresti, Templele Noi se reveleaza sufletului nostru si ele ne cheama sa le botezam si sa le sfintim. Fiti prezenti in divinul din voi si veti sti!

 Va astept si in alte lucrari de lumina, dezvaluitoare, sfintitoare, intregitoare.