NOUL PAMANT isi cheama preotesele. Multe femei se trezesc si stiu ca pot sluji in altar. Unele dintre ele oficiaza sau initiaza in templele din alte dimensiuni, altele isi constientizeaza doar potentialul. INTOARCEREA LA ACASA deschide aceste daruri si astfel simtim ca s-a activat preotia in cultul lui ISIS, al SOARELUI, in ORDINUL LUI MELCHISEDEC s.a.

Aceasta bucurie poate fi insotita de confuzie, indoiala, scepticism, negare. NU trebuie sa intram in biserica ortodoxa pentru a sluji. Acest har poate fi manifestat oriunde: intr-o pestera, pe un drum initiatic, la o sezatoare, in terapie, in meditatie, oriunde.
II putem spovedi pe cei din jurul nostru si ii putem si dezlega. Daca prima parte putea fi facuta de psiholog, psihiatru, preot si orice om deschis, a doua era posibila numai in biserica ortodoxa.
ACUM si preotesele ajutate de valurile de energie care mangaie si transforma totul, pot elibera sufletele, redandu-le dimensiunea initiala a fiintarii.
DARUL ACESTA va determina in plan vizibil o anumita presiune asupra dogmelor ortodoxe si curand in biserica vor intra si femeile.

Nevoia de echilibrare a yin si yang-ului universal a generat aceasta trezie. Mai mult decat atat contractele initiale sunt 100% active si ele ne permit accesul la ceea ce am fost inainte de cadere, in multiplele noastre reincarnari si ce e de dorit sa facem in ACUM.

In crucea de lumina, cea care ne poate descrie chipul dar si intreaga prezenta, putem vedea acest dar.
La intersectia orizontalei pamantene cu verticala divina se afla sau nu preotia. Aici in acest medalion se afla amprentele energetice ale initierii/ initierilor prin care am trecut. Priviti-l cu ochiul interior.

Energia celei de-a doua veniri aduce pe ecranul intelegerii noastre, codurile de acces la preotie. In linistea templului interior, fiecare stie cine este si unde poate sluji. Sa nu dam la o parte darul, sa-l ascultam si sa-l urmam!!!!