Intalnesc oameni in Tipat care nu mai suparta Asteptarea, nu mai vor sa inteleaga Universul nu mai accepta voia Cerurilor.

Ei Acum vor Copilul sau o Casa sau cel mai grozav Job sau Barbatul.

Exista o taina pentru acest Acum. Daca l-ati pregatit in mai multe vieti, culegeti roade daca aveti insa multe restante, corijente, repetentii, adunati ceea ce ati creeat.

Insa ceea ce ne ajuta in acest moment si este in adevar o dispensa divina se numeste recunoastere de Sine. Avand acces la povestea voastra prin regresie, meditatie, introspectie, contemplatie, reiki, scris conectiv, acordaje s.a. puteti sa umpleti cu sens triunghiurile limitative creeate, sa le transformati in sfere pe care apoi le aduceti Acasa pentru a straluci in viata voastra si a da astfel lumina, drag, bucurie lui Acum.

Cerurile va asteapta sa va pansati trecutul ca sa culegeti darurile Prezentului.

In acest sens triunghiul descris de Clar-Inaltime Spirituala-Contanta va ajuta poate cel mai mult pentru ca urcand in verticala divina, orizontala va va raspunde la chemari, doruri, intregiri nu si la dorinte.

Incercati sa priviti filmul acestei vieti cu drag, detasare, caldura. Voi l-ati ales impreuna cu ghizii vostri si tot voi aveti instrumentele potrivite pentru a fi cel mai tare.

Nu va suparati pe propria alegere ci cautati sa vedeti radacinile unor situatii si sa alegeti sa le transformati in unitati de Sens, bucurii, intregiri.

Pregatind Cerurile interioare, Maestrii Vietii va vor umple  sacul clipei cu Daruri…