Aseara am mers sa rasfoiesc un apartament pe indelete, sa-l curat, sa-l umplu cu daruri, sa deschid porti de lumina, sa-i redau  frumusetea, stralucirea, caldura.

Cand am intrat in casa, m-a intampinat o fetita fosnitoare de 9 ani care vede figuri geometrice cand ii spui un nume, care comunica cu ingerasii, are clarsimtire,  tamaduieste, o ajuta pe mamica ei sa ia anumite decizii, vorbeste cu tatal ei care a trecut dincolo de val, simte locurile si tot asa. Am inceput sa lucrez si deodata s-a deschis o punte de lumina intre mine si ea. In triunghiul descris de minune, Sursa si eu, au aparut milioane de entitati de lumina venite sa ne sustina in configurarea CASUTEI CELEI NOI.

In fiecare camera se derula o istorie a locului si tot aici eu incepeam fraza si fetita cea  inspirata, o incheia. Comunicam telepatic, vedeam aceleasi lucruri, nasteam impreuna TEMPLUL NOU. Am fost coplesita de mica preoteasa, de traitorul de sens, de indrumatorul acelei familii.

Apropiindu-ne de baie, am simtit o ghiara care mi-a venit in piept. Apoi filmul s-a derulat cu repeziciune. Un batran omorat aici, tipete si mult sange. Biata copila intelegeam de ce alerga dintr-o camera in alta, nu-i placea sa intre in baie, povestea tot timpul ca un om in varsta o urmarea. Pe hol intre baie si camera, sangele napadea locul si sfasierea asemenea iar in camera parintilor o poarta de intuneric se deschidea. Nu are rost sa intru prea mult in filmul vechi insa ceea ce am putut face impreuna cu micuta si apoi si cu mama a fost coplesitor si minunat. Am  construit un castel cu piramidute, sfere si spirale, am activat cele 12 energii, am lasat daruri, am umplut noua casa cu dragalasenii.

Lucrurile cele mai frumoase au fost aduse de aceasta graaliana uimitoare,  un copil auriu, frumos, istet….. care.leaga lumile, deschide versuri divine, activeaza potente in mamica si fratele ei,  deseneaza noi viitori.

Si asa sunt lucrurile cu aproape toti copiii care vin din energia celei de-a doua veniri adica dupa 2000. Ascultati-i, ei sunt vestitorii, tamaduitorii, calauzele, indrumatorii.