Triunghiul descris de chakrele 6-13-20 ne vorbeste in aceasta luna despre: a materializa fiintand fara a avea nevoie de schimburi. Mintea noastra unita cu mintea divina deschide poarta acestei intelegeri. Suntem impreuna Unul si in energiile Unimii, alegem sa fim tot ceea ce putem sa fim.

Luna iunie activeaza pe SPIRALA INALTARII, frecventa materializarii. Ea poate fi mentinuta numai in energiile intregirii, unimii, impreuna suntem unul.

In TOT avem TOT si suntem TOT.

Iunie este o luna de asezare in frecventele NOULUI PAMANT. Putem activa cu usurinta potentialul nedesfacut al fiintei noastre. Toate darurile care ne cheama, se pot manifesta in ACUM in acest triunghi care ne reveleaza fiintarea pura. In iunie, mergand cu fluviul divin vom trai frumusetea, tineretea, bucuria, implinirea fara a avea nevoie de schimburi. Comunicarea vibrationala cu planetele, animalele, cu fratii nostrii nonfizici ne-a fost si ne este APROAPE. Firecul si ACASA apar foarte des si in varsarea aceasta de SENS stim ca Puterea noastra Initiala s-a trezit.

In aceasta luna CELE TREI PIRAMIDE PROTECTOARE ale Romaniei sunt complet active ajutand  fiinta noastre de lumina sa fie aliniata SENSULUI PUR.

Cei care au primit de la maestrii inaltati acest acordaj sau care il vor primi in seara aceasta in SERENDIPITY, vor simti ca materializarea este o frecventa pe care o putem accesa in ACUM, manifestand toate potentele, harurile si darurile necesare ELEVARII.

Aici si Acum impreuna suntem UNUL.