“Exista porti care ne Expansioneaza, exista conexiuni care ne Dilata, exista bai de sens in care Suntem.”

Piramida condusa de Sf. Apostol Andrei ne vorbeste despre urmatoarele deschideri de SENS in Dobrogea: arealul manastirii Dervent, complexul de locuinte rupestre de la Basarabi, triunghiul descris de Manastirea Maria Magdalena (langa Cobadin) – Poarta Sarrei – Manastirea de la Techirghiol, cetatea Capidava, Pestera Sf. Casian, Muntii Macin, Manastirea Celic Deri, triunghiul energetic din Mangalia, Pestera Sf. Apostol Andrei, Cetatea Adamclisi, Lacul Razem, Cetatea Histria.

Aceste culoare de lumina din Noua Retea isi extind bratele, iubind Dobrogea – Noua Romanie – Noul Pamant.

In Dobrogea se afla chakrele 10 si 11 ale Ramaniei si tot aici in solul fertil sunt cristale care emit in toata reteaua Noului Pamant pregatind Marea Translatie si Saltul Galactic.”

Haideti sa privim cu ochiii sufletului triunghiurile Noii Romanii si sa lasam in ele daruri de iubire, bucurie, frumusete. Haideti sa imbratisam Portile Dobrogei si sa multumim mosii si stramosii nostri. Haideti sa fim cu Noul Pamant, Impreuna-Una!

Va invit pe 27 octombrie la ora 19,15 in ceainaria SERENDIPITY sa lucram in urmatoarele triunghiuri: Rosia Montana – Sinca Veche – Alunis, Prislop – Sarmisegetusa – Piramida din Retezat, Bucur – Alunis – Pestera Sf. Andrei, Trovantii de la Costesti – Trovantii de la Alunis – Vartoapele, Sfinxul din Bucegi – Sfinxul din Peru – Sfinxul din Egipt, Sinca Veche – Sarmisegetusa – Alunis, Alunis – Planeta Om – Pestera Polovragi, Planeta Om – Pestera Sf. Andrei -M-tii Macin, Rosia Montana – Bucur – Prislop, Rosia Montana – Trovantii de la Costesti – Planeta Om precum si in alte triunghiuri.

Sezatoarea va imbina contemplatiile cu sesiuni de scriere automata in triunghiurile activate.

La cat mai multe insight-uri si va asteptam pe 27 octombrie la o baie de reamintire pe valul Marii Treceri.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.frecventaom.ro

Taxa de zbor este 30 ron. Nadajduim sa va avantati dincolo de orice limita – Camelia si Valentin Radu.